Huawei Mate 10 Pro: Högkvalitativ skärm och symmetrisk design

Av den 18 januari, 2018

Under hösten lanserade Huawei sin senaste telefon Mate 10 Pro på den svenska marknaden, Mate 10-serien är den första produktserien med en intelligent mobilupplevelse som bygger på det nya AI-drivna systemchippet Kirin 970. Förutom AI-funktioner och hög prestanda besitter telefonen en unik design i 3D-glas och en högkvalitativ skärm.

Huawei Mate 10 Pro har en 1080 x 2160 OLED-skärm med ultrahög upplösning som visar kristallklara bilder med högkvalitativ kontrast och ljusstyrka, videoklipp som är filmade i mörka miljöer visas i skärmen med tydliga detaljer utan att kvaliteten försämras. Tack vare HDR10 erbjuder skärmen en enorm färgrikedom, telefonens 6-tumsskärm innebär att skärmen täcker hela 86 procent av telefonens framsida, vilket ger enheten ett modernt uttryck.

Mate 10 Pro består av 3D-glas som ger telefonen en unik och elegant design. Det slitstarka glaset täcker telefonens fram- och baksida som omges av en metallram. Mate 10 Pro:s design är en hyllning till symmetrins matematiska och konstnärliga perfektion. Den kantfria designen och det böjda glaset skapar en symmetrisk reflektion. Telefonens två sidor reflekterar varandra och de cirkelformade motiven som exempelvis fingeravtrycksläsaren samt kameralinsen matchar kroppens mjuka och organiska former väl.

Om Huawei Mate 10-serien

  • Kirin 970 med världens första AI-processor för smartphones, NPU.
  • Design i 3D-glas med kantfri FullView-skärm och HDR10-stödd teknik för intensiva och ljusare färger.
  • TÜV-säkerhetscertifierad HUAWEI SuperCharge och 4000 mAh-batteri med AI-driven batterihantering.
  • Ny Leicakamera med dubbla linser med SUMMILUX-H-objektiv, en f/1.6-bländare och intelligent fotografering inklusive AI-driven realtidsbild, objektigenkänning och Bokeh-effekt.
  • Ny och förenklad EMUI 8.0 med Android™ 8.0.

Pris och tillgänglighet
Huawei Mate 10 Pro kommer i färgerna Midnight Blue, Titanium Gray och Mocha Brown.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login