Huawei lanserar internationell fototävling som belönar kreativa vardagsbilder

Av den 5 juli, 2020
Huawei Next Image Awards

Nu går Huawei Next-Image Awards 2020 av stapeln. Fototävlingen kommer att pågå under hela sommaren. Med sex olika kategorier som grund låter Huawei mobilanvändare tävla med bilder som reflekterar den nära vardagen och allt vad den kan innehålla.

Tre vinnare kommer att belönas med 10 000 USD och en Huawei P40 Pro var.

En bild säger mer än tusen ord sägs det och nu utmanar Huawei alla kreativa mobilfotografer att visa bildens kraft. Med tävlingen Huawei Next-Image Awards 2020 kan mobilanvändare runt om i världen tävla med bilder som visar hur världen ser ut från användarens perspektiv. Det handlar kort och gott om att bildsätta våra egna liv, vår vardag och visa det vackra däri, att med bilder fånga våra liv och den fantastiska värld vi lever i.

– Tävlingen består av sex olika kategorier där de tävlande kan bidra med sina fotografiska alster. Kategorierna är – God natt, Hej livet!, Ansikten, Levande stunder, Berättare och Perspektiv. De olika kategorierna ska förhoppningsvis sätta igång kreativiteten hos mobilanvändare och fotointresserade runt om i världen. Bidragen i respektive kategori kommer naturligtvis vara spännande, men också den samlade bildkatalogen då den kommer att ge en större bild av människors vardag i världen just nu, säger Sofia Björnerfors, PR ansvarig på Huawei Consumer Group i Sverige.

Tävlingen är öppen för alla som äger, eller har tillgång till, en Huawei-telefon. Sista anmälningsdag för bidrag är den 31 juli, kl. 18.00. Tävlingen består av två olika steg, en regional och därefter en global. Tre vinnare kommer att utses till årets fotograf och kommer att tilldelas 10 000 USD och en Huawei P40 Pro var. Huawei kommer även att utse vinnare inom respektive kategori, 15 vinnare totalt, och 50 vinnare som är så kallade ”Runner ups”. För mer information om tävlingen var vänlig besök https://gallery.consumer.HUAWEI.com.

Nöje | Huawei lanserar internationell fototävling som belönar kreativa vardagsbilder
Örebroguiden

Källa Huawei

You must be logged in to post a comment Login