Huawei efterlyser Sveriges bästa modefotograf i unikt fotoprojekt

Av den 27 april, 2018

Tillsammans med fotograferna Emma Svensson och Rami Hanna söker nu mobiltillverkaren Huawei efter Sveriges bästa modefotograf, genom att dela sin bästa modebild på Instagram är deltagarna med och tävlar om titeln. Vinnaren kommer att få chans att fotografera en lookbook åt Huawei som kommer att tryckas och distribueras i en exklusiv upplaga.

I april släppte Huawei sin senaste flaggskeppstelefon P20 Pro till försäljning i Sverige. Telefonen har sedan lanseringen hyllats för sin trippelkamera utvecklad tillsammans med den anrika kameratillverkaren Leica. Kameran har av fler ansedda medier även vunnit pris som ”marknadens bästa mobilkamera” och blivit omnämnd som ”den största innovationen på länge”. Tack vare den högkvalitativa kameran med AI-baserade funktioner kan vem som helst ta professionella bilder. Därför efterlyser Huawei nu Sveriges bästa modefotograf tillsammans med fotograferna Emma Svensson och Rami Hanna.

För att vara med och tävla om titeln behöver deltagarna dela sin bästa modebild på Instagram under hashtagen #P20fashion och tagga @huaweisverige. Vinnaren kommer att få plåta en lookbook tillsammans med Emma Svensson i hennes studio. Bilderna kommer att fotograferas med telefonen P20 Pro.

Vår senaste flaggskeppsserie P20 förenar mode med teknik. Kameran från Leica har till exempel flera tekniska funktioner som gör det möjligt för vem som helst att ta professionella och kreativa bilder. Amatörer blir helt enkelt proffs. När vi nu söker Sveriges bästa modefotograf vill vi därför inspirera och lyfta fram all den kreativitet och talang som finns runt om i landet, säger Peter Lundkvist, marknadschef på Huawei Technologies i Sverige.

Fram till och med 3 maj har svenskarna chans att delta i tävlingen. Samtliga bidrag samlas på kampanjsidan portraitsofsweden.se. När tävlingen avslutas väljer en jury bestående av Emma Svensson och Rami Hanna ut fem finalister, varav en av dem koras till vinnare genom en omröstning på kampanjsidan mellan den 4 och 11 maj.

Besök www.portraitsofsweden.se för att ta del av samtliga bidrag.

Enastående bilder med Huawei P20 Pro
P20 Pro har en 40 megapixel RGB-sensor, 20 megapixel monokrom sensor och ett 8 megapixel teleobjektiv. Tack vare bländartal på f/1.8, f/1.6 och f/2.4 och en högkänslig bildsensor som fångar bilder med ett ISO-tal upp till 102400 kan kameran fånga mer ljus och ta fantastiska bilder även i mörka miljöer. Genom kamerans 5x hybridzoom går det att zooma in motivet och fånga detaljer på långt håll utan att tumma på bildens kvalitet. Huawei AIS (AI Image Stabilization) gör det möjligt att ta bilder med hög skärpa utan stativ i svagt ljus. AI sköter även kamerainställningar som exempelvis ljus och funktionen AI-Assisted Composition som ger intelligenta förslag för såväl grupp- som landskapsbilders komposition.

Nöje
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login