HOV1 & John de Sohn spelar på Putte i Parken Karlskoga

Av den 1 augusti, 2017

Putte i Parken hålls som de flesta vet i Karlskoga 2017, under lördagen spelar inga mindre än HOV1 & John de Sohn!

HOV1
De fick sitt genombrott sommaren 2016 med legendariska spelningar på bl.a. Emmabodafestivalen, Storsjöyran och framför allt med ett bejublat framträdande på Rockbjörnen.

Debutsingeln ”Hur kan du säga saker” skrevs redan när de flesta av killarna gick på gymnasiet, har följts upp av ”Kärleksbrev” med över 4 miljoner spelningar på Spotify och ”Ska vi?” – skrivna rakt ur hjärtat utan censur.

Hov1:s 4:e singel ”Hjärtslag” gick direkt in på plats 14 på Spotify-topplistan i Sverige. 2017 inleddes starkt med singeln ”Gråzon” (5 miljoner streams på Spotify).

John de Sohn


John de Sohn har med sina super-hits Dance Our Tears Away, Under The Sun, Wild Roses och nu med de allra senaste singlarna Keep On Dancing Feat. Mack och Rush cementerat sin position som en självklar del av den svenska house-scenen.

John de Sohns musikaliska CV är allt annat än långtråkigt. Förutom åren bakom skivspelare och som producent har han haft sitt egna radioprogram, remixat låtar åt artister som Bruno Mars och Flo-Rida och i olika sammanhang fått stor uppmärksamhet av en mängd internationella DJ:s. Hitsinglarna Long Time, Dance Our Tears Away, Under The Sun och Wild Roses har alla sålt platina och totalt har John de Sohns låtar streamats över 80 miljoner gånger på Spotify. I februari 2017 släppte John De Sohn singeln ”Standing Where It All Falls Down”.

John De Sohn har gett många oförglömliga spelningar på Putte i Parken förut, i sommar är inget undantag. Ta på er dansskorna och vässa nävarna, vi säger återigen välkommen till världens bästa John de Sohn!

HOV1 & John de Sohn spelar på Putte i Parken Karlskoga lördag 5e juli.

Kultur & Musik | Karlskoga
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login