Service i världsklass på Hotel Borgen

Av den 9 februari, 2019

Tripadvisor, en av världens största sidor för gästers omdömen, utser årligen de 25 bästa hotellen i världen. Via “Travellers Choice”, i kategorin BEST SERVICE har Clarion Collection tagit hem tre placeringar vardera i både Sverige och Norge. De högst rankade Clarion Collection hotellen i Sverige är Clarion Collection Hotel Victoria, Clarion Collection Hotel Borgen och Clarion Collection Hotel Kompaniet. I Norge tas servicepriset hem av Clarion Collection Helma, Clarion Collection Tollboden och Clarion Collection Hammer.

Att få tre placeringar i vardera land, i dagens stora hotellutbud är helt fantastiskt. Det är tveklöst en av de bästa utmärkelser man kan få eftersom det är gästernas egna bedömningar. Jag är otroligt stolt över alla våra hotell som lyckats visa vad god service handlar om, säger Richard Svartvik, Director of Operations Sweden & Baltics.

I hotellens egna system haglar gästnöjdheten gällande servicenivån på samtliga Clarion Collection hotell, men i synnerhet hos de 6 vinnarna. Hotellen arbetar strategiskt med att ständigt förbättra den totala upplevelsen med service i centrum.

Clarion Collection Hotel Victoria var med även på 2017 års lista och har i år klättrat tre placeringar och hamnade nu på 8:e plats. Clarion Collection Hotel Borgen hamnade på 10:e plats och Clarion Collection Hotel Kompaniet fick placering 23. I Norge fick Clarion Collection Hotel Helma placering nr 6, Clarion Collection Hotel Tollboden nummer 15 och Clarion Collection Hotel Hammer nummer 21.

Självklart har vi ett enormt fokus på service, precis som alla våra kollegor och konkurrenter. Att komma med på denna lista är oerhört prestigefyllt och absolut inget vi tar för givet. Personalen på våra hotell är oerhört professionella och det bästa vi har, säger Mathias Mansoori, Director of Operations Norway.

Nöje | Clarion Collection Hotel Borgen
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login