Höstens prints och färger

Av den 3 oktober, 2016

Craft Sportswear fortsätter att satsa på kategorin trainingwear tillsammans med övriga kategorier utomhussport. Med mottot ”it all starts here” vill vi lyfta upp alla timmar med uppbyggande träning som krävs inför en stark känsla på mållinjen; oavsett om din målsättning är en världstävling eller ett motionslopp.

Trainingwear AW16 består av kollektionerna Pure, Pulse och Tone .

Kollektionen Pure med Pure tights, Pure light tank, Pure cool tank och Pure light tee är mjuka plagg som levererar när det hettar till; oavsett om det är tuff träning i en gymsal eller högintensivt pass på träningsläger till varmare land.

Kollektionen Pulse med Pulse tights, Pulse tee och Pulse singlet är framtagen för cykelträning inomhus. Plagg att känna sig bekväm i under spinninpasset och som du också kan använda när du kör styrke- eller rörlighetsträning i anslutning till passet.

Kollektionen Tone består av Tone tights och Tone top; båda med kompression och en tight passform.

Höstens prints och färger går under namn som space melange och smoothie pop; en lila och rosa nyans som går i en dov och mustig färgskala. Överdelarna är enfärgade vilket ger mer utrymme åt lekfullhet på tightsen som har prints med namn som Blur Deep och Blur Space. Det är sofistikerat och stilrent – men ger plats för ett personligt uttryck på träningspasset.

Alla plagg finns för dam i stl XS-XXL, många av plaggen finns också i svart färgställning.

Craft hittar man hos Stadium och Intersport.

Träning & Hälsa | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login