Höstens nyhet från Decubal – återfuktande och lugnande Face Wash

Av den 10 oktober, 2020

Decubal är experten på torr hud och nu får den uppskattade hudvårdsserien en ny familjemedlem. Mjukt skummande Decubal Face Wash är en fuktighetsbevarande ansiktsrengöring för torr och känslig hud som rengör huden effektivt och skonsamt utan att torka ut.

”Mild ansiktsrengöring är extra viktigt för den som har torr och känslig hud. Nu finns Decubal Face Wash – ett mousseliknande rengöringsskum med lätt och luftig konsistens. Dessutom är produkten oparfymerad och allergicertifierad”, säger Jennie Wåge, Brand Manager på Karo Pharma.

Farväl till torr hud – 7 korta fakta om nya Decubal Face Wash
1) Skonsam rengöring med en lätt och mjuk känsla mot huden.
2) Lugnar och förhindrar irritation.
3) Innehåller glycerin och panthenol (vitamin B5) som återfuktar och ger näring till huden.
4) Tar effektivt bort smink utan att torka ut huden
5) Smidig och praktisk pumpflaska som är lätt använda.
6) Parfymfri och allergicertifierad med Allergy certified.
7) Vegansk.

Tips! Höstens och vinterns kalla dagar ökar behovet av fuktgivande hudvård. Komplettera din dagliga ansiktsrutin med Decubal Face Vital Cream – en vårdande och fuktgivande ansiktskräm för torr hud med särskilt behov av näring och återuppbyggnad. Glöm inte bort läpparna. Populära Decubal Lips & Dry Spots är en fet, närande och återfuktande salva för torra och spruckna läppar, samt andra utsatta hudområden som örsnibbar, händer och nagelband.

Decubal – välbeprövad hudvård för hela familjen
Decubal hudvårdsserie är speciellt framtagen för att ta hand om torr och känslig hud. Den är utvecklad i nära samarbete med nordiska hudläkare och har funnits i Sverige sedan 1974. Produkterna är parfymfria och allergicertifierade med Allergy certified. Decubal säljs på apotek, där du även kan få råd om hela familjens hudvård. Sortimentet kan variera mellan olika apotek. Läs mer på www.decubal.se

Försäljningsställen och priser: 
Decubal Face Wash säljs på apotek från vecka 40. Rekommenderat cirkapris: 99 kronor/150 ml.

Skönhet | Höstens nyhet från Decubal – återfuktande och lugnande Face Wash
Örebroguiden

Källa: Karo Pharma 

You must be logged in to post a comment Login