Höstens förmånscyklar visas på Stortorget

Av den 30 augusti, 2019

Över 3 000 av Örebro kommuns anställda cyklar redan på en förmånscykel, och nu startar höstens beställningsperiod. Välkommen till Stortorget på cykelvisning 2 och 3 september.

Örebro kommun, i samarbete med Ecochange, erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet att hyra en kvalitetscykel till ett bra pris genom bruttolöneavdrag.

Intresset för kommunens erbjudande om förmånscyklar till tillsvidareanställda fortsätter väcka stort intresse, sedan starten i juli 2017 har 3 030 förmånscyklar levererats till kommunens anställda. Nu är det dags igen! Höstens beställningsperiod pågår 28 augusti – 11 september.

Kommunens medarbetare hälsas varmt välkomna till någon av visningarna på Stortorget i Örebro för en provcykling, det kommer att finnas allt från vanliga cyklar till sportcyklar och elcyklar.

Välkommen på visning:

  • Måndag 2 september kl. 11–18, Stortorget vid Rådhuset
  • Tisdag 3 september kl. 11–18, Stortorget vid rådhuset

För alla medarbetare som redan har förmånscykel finns möjlighet att få kostnadsfri justering av sin förmånscykel under visningstillfällena.

Förmånscykel, så funkar det
Genom ett samarbete med Ecochange får alla som är tillsvidareanställda av Örebro kommun möjligheten att hyra en kvalitetscykel till ett bra pris genom bruttolöneavdrag. Avtalet gäller i tre år. Därefter tar man ställning till om man vill köpa ut cykeln eller lämna tillbaks den.

Örebro kommuns ambition är att vara en attraktiv och miljövänlig arbetsgivare med många cyklande medarbetare. Förmånscykeln ger chansen att förbättra hälsan samtidigt som man gör en insats för miljön och den egna plånboken.

Nöje | Höstens förmånscyklar visas på Stortorget
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login