Höstens förmånscyklar visas på Järntorget

Av den 26 augusti, 2020

Över 3 600 kommunanställda cyklar redan på en förmånscykel, och nu startar höstens beställningsperiod. Örebro kommun, i samarbete med Ecochange, erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet att hyra en kvalitetscykel till ett bra pris genom bruttolöneavdrag.

Kommunens erbjudande om förmånscyklar till tillsvidareanställda fortsätter väcka stort intresse, sedan starten i juli 2017 har 3 669 förmånscyklar levererats till kommunens anställda. Nu är det dags igen! Höstens beställningsperiod pågår 24 augusti – 8 september.

Kommunens medarbetare  hälsas varmt välkomna till någon av visningarna på Järntorget i Örebro för en provcykling, det kommer att finnas allt från vanliga cyklar till sportcyklar och elcyklar.

Välkommen på visning:
Fredag 28 augusti kl. 11–18, Järntorget
Lördag 29 augusti 10–15, Järntorget

För medarbetare som redan har förmånscykel finns möjlighet att få kostnadsfri justering av sin förmånscykel under visningstillfällena.

Förmånscykel, så funkar det
Genom ett samarbete med Ecochange får alla som är tillsvidareanställda av Örebro kommun möjligheten att hyra en kvalitetscykel till ett bra pris genom bruttolöneavdrag. Avtalet gäller i tre år. Därefter tar man ställning till om man vill köpa ut cykeln eller lämna tillbaka den.

Örebro kommuns ambition är att vara en attraktiv och miljövänlig arbetsgivare med många cyklande medarbetare, förmånscykeln ger chansen att förbättra hälsan samtidigt som man gör en insats för miljön och den egna plånboken.

Business | Höstens förmånscyklar visas på Järntorget
Örebroguiden

Källa Örebro Kommun

You must be logged in to post a comment Login