Höstens avgångar med Ving till Cypern, Gran Canaria och Teneriffa

Av den 5 oktober, 2020

Hösten är här och Ving närmar sig nu efterlängtade avgångar till Cypern, Teneriffa och Gran Canaria med start från den 19 oktober. Några av Vings mest populära hotell står redo att hälsa gästerna välkomna. Vings omfattande Trygghetspaket ingår.

Under hösten går det att boka rum på några av Vings mest populära hotell, såsom Ocean Beach Club (O.B.C) samt Vings vuxenkoncept Sunprime på Gran Canaria, Cypern och Teneriffa samt Family Garden Compostella Beach på Teneriffa.

Vi ser fram emot att hälsa våra gäster välkomna ombord på våra flyg och ta hand om dem under sin semester med oss. Vi vet att många med oss längtar efter att komma iväg och för att man ska kunna resa och boka tryggt har vi nya omfattande rutiner på plats, säger Magnus Wikner, Koncernchef på Vinggruppen i Norden.

Från Stockholm avgår resor till Teneriffa på söndagar och till Gran Canaria på onsdagar respektive lördagar från den 24 oktober. Från Göteborg går en avgång i veckan från den 24 oktober. Till Cypern erbjuds två avgångar från Stockholm, den 19 och 26 oktober, och en avgång från Göteborg den 23 oktober.

Trygghet på resan och vid bokning

Ving har nu på plats ett omfattande trygghetspaket med bland annat ökade säkerhetsrutiner, fritt av- och ombokningsskydd och gratis covid-19-test vid behov. Dessutom bjuder de kanariska myndigheterna på en gratis covid-19-försäkring för den som saknar skydd i sin vanliga försäkring. Som alltid omfattas resor med Ving av paketreselagen.

Resa
Örebroguiden

Källa Ving

You must be logged in to post a comment Login