Hollywood artisten HAGO släpper nya singeln ”I Am Me”

Av den 12 juli, 2019

För snart ett år sedan tog HAGO modet och flyttade till Hollywood för att följa sin dröm. Drömmen om musiken, att sjunga och skriva sina egna låtar. Men året i Hollywood har inte varit så lätt. HAGO har stött på många människor som har berättat för henne att hon aldrig kommer lyckas i musikbranchen och haft åsikter om allt som är hon. Vikt, utseende, sångröst, musikstil och mycket därtill. HAGO tröttnade på att andra människor försökte definiera henne. Därför skrev hon låten I Am Me som släpps idag fredagen den 12 juli. 

”När jag satte mig ner vid pianot så kom I Am Me direkt. Det var en sen februarikväll och jag kände mig så ledsen över att jag inte var bra nog och att det var så mycket med mig som behövdes förändras. Tankarna hade liksom fastnat i mitt huvud och orden från alla dem som försökte trycka ner mig bara ekade. Jag bestämde mig att den enda som kan definiera mig är jag” berättar HAGO. 

I can talk without using hands. I Can walk without a dance. I can live without you defining. Cuz I Am Me. I Am Me. Som refrängen låter i den nya pop-låten med influencer från 80-talet. 

”Jag har burit på det här budskapet så länge. Nu vill jag att alla som känner eller har känt som jag ska få lyssna på I Am Me och känna att dem inte är ensamma” berättar HAGO. 

HAGO har under 5 års tid arbetat som Independent Artist vilket betyder att hon är en osignad artist som arbetar på egen hand med att ta sig fram med sin musik. 

”Det är klart att det är tufft att inte ha människor omkring mig som hjälper till med allt arbete. Jag sköter ju allt och tar alla beslut själv vilket kan kännas ensamt ibland. Men jag lär mig så mycket och jag älskar att jobba såhär hårt! Målet är att kunna arbeta med musiken på heltid och jag ska jobba stenhårt för att det ska hända” berättar HAGO. 

I Am Me släpps på Spotify, Youtube, Itunes m.fl idag fredagen den 12 juli och kort därefter släpps musikvideon som också är inspelad i Los Angeles.

Musik | Hollywood artisten HAGO släpper nya singeln ”I Am Me”
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login