Högt tryck på bokningarna när Ving släpper vinterresorna för 2021/22

Av den 23 december, 2020

I onsdags släppte Ving upp försäljningen av nästa vinters resor och bara efter några dagar ser Ving en fördubbling på vinterresorna jämfört med samma period i fjol. Mest populära är resorna till Gran Canaria och Teneriffa, men även till Thailand ökar efterfrågan.

Gemensamt är att man på de destinationerna kan hitta flera av Vings mest populära koncepthotell, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels och O.B.C by Sunwing, och många säkrar sina favorithotell redan nu. Förutom Kanarieöarna och Thailand finns även resor till bland annat Gambia, Kap Verde och Madeira bokningsbara.

Ving blickar framåt mot ett nytt år och en tid efter pandemin. Och den senaste tidens positiva signaler kring vaccin har gett ett uppsving i bokningarna för 2021.

– Vi märker ett tydligt trendbrott just nu och att det finns en ökad efterfrågan på resor. I synnerhet för resorna till nästa vinter som redan nu, bara några dagar efter uppsläpp, har ökat med 92 % jämfört med samma tid i fjol. Många vill redan nu säkra sin höst- och vintersemester och de bästa rummen på de populäraste hotellen är också de som bokas upp först. Med våra generösa villkor och utökade säkerhetsrutiner kan kunderna tryggt boka en resa med oss. I år har vi också släppt upp fler hotell än vad vi brukar vid den här tiden, vilket möjliggör för fler att hitta just den resa som passar dem, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Vings populära koncepthotell Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels och O.B.C by Sunwing på Gran Canaria, Teneriffa och i Thailand finns alla bokningsbara på ving.se. Därutöver har Ving släppt upp försäljningen till ett stort antal populära hotell. Totalt finns 150 hotell redan nu bokningsbara och fler blir tillgängliga successivt framöver.

Därutöver finns Vings reguljärflygspaket till såväl storstäder som långväga exotiska resmål att boka ett år framåt i tiden. Fler resmål till bla Indiska oceanen blir bokningsbara inom kort.

Flyg till Gran Canaria från 11 svenska regionalflygplatser

Kanarieöarna, med Gran Canaria och Teneriffa, är Vings största vinterdestinationer och till vintern 2021/22 erbjuds resor till öarna från de stora flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Till Teneriffa flyger Ving dessutom från Örebro och Växjö. Och till Gran Canaria erbjuds flyg från 11 regionalflygplatser runtom i landet.

– Gran Canaria och Teneriffa är våra mest populära vinterdestinationer och därför är i väldigt glada över att återigen kunna erbjuda flyg från flertalet regionalflygplatser nästa vinter. Vi vet hur uppskattat det är att kunna flyga direkt från sin lokala flygplats och vi vill ge så många kunder som möjligt den möjligheten, från norr till söder, säger Fredrik Henriksson.

Regionalflygplatser med resor till Gran Canaria vintern 2021/22 flygs bland annat från Örebro.

I Vings program till nästa vinter finns även resor till Madeira, Kap Verde, Gambia och Thailand, dit Ving flyger från Stockholm och Köpenhamn. Till Kap Verde finns även resor från Göteborg.

Resa | Högt tryck på bokningarna när Ving släpper vinterresorna för 2021/22
Örebroguiden

Källa Ving
Res tryggt med Ving
De senaste månaderna har Ving infört utökade rutiner och villkor för kunder som bokar en resa. Vings Safe Travel-paket  tar hand om kunden – före, under och efter resan med bland annat utökade säkerhetsrutiner på hotellen och på flygen samt extra trygghet vid bokning då Ving ger en återbetalningsgaranti om 7 dagar vid inställd resa.

You must be logged in to post a comment Login