Högt tryck på biljetterna till årets Eztrads Best of Festival

Av den 15 september, 2019

Hälften av alla biljetter till Eztrads julbord och show är redan sålda. Förra året sålde populära Best of Festival helt slut, och i år har man adderat ett liveband till showen. Den 15 november är det premiär i Eztrads lokaler på Rosängen.

– Det ska bli så roligt att showa igen för Örebroarna. Förra årets julbord och show var inget annat än en succé och det är riktigt kul att det var så uppskattat att vi får göra det en gång till. I år har vi dessutom byggt ut både restaurangen och scenen, för att möta den stora efterfrågan, säger Erik Loön, vd på Eztrad.

Best of Festival spelas tisdagar-lördagar mellan 15 november och 21 december. Ensemblen bjuder på underhållning hämtat från alla dom bästa festivalerna världen över. Allt i en sprakande och fartfylld show med sång, dans och humor, samt årets nyhet – liveband.

I showpaketet ingår:
Glöggmingel med underhållning
Stor Julbordsbuffé
Dessert & Godisbuffé
Kaffe & The
Showen: Best of Festival
Karaoke & Dansgolv
Fri Parkering & garderob

Eztrad Entertainment startade år 2011 i Södra Vattentornets lokaler. Sedan hösten 2016 har man egna lokaler – anpassade för både mat och show. Eztrad sätter upp olika shower och deras ensamble består av 6-7 artister, som utöver att uppträda även tar hand om gästerna till bords. Sång och dans är grunden i det som Eztrad erbjuder, men humor och sketcher har även det en stor plats i underhållningen.

Nöje | Högt tryck på biljetterna till årets Eztrads Best of Festival
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login