Högljutt och snabbt med Zeke på Frimis Salonger

Av den 3 april, 2018

Frimis Salonger passade på att avsluta påskhelgen med en snabb svettig och högljudd konsert av det kultförklarade hardcore punk bandet Zeke från Seattle, Washington.

Bandet spelar en snabb hardcore punk med mycket snabbt gitarrspel där man kan hitta influenser från hårdrock men också bluesrock.

Det är en liten men entusiastisk publik som sökt sig till Frimis Salonger för att se detta kult band, för dig som inte sett och framförallt inte hört Zeke live så säger jag bara att glöm inte öronpropparna för de spelar högt och då menar jag otroligt högt.

Bandet håller en hög intensitet och energi redan från start men publiken känns ovanligt lugn för en sådan här spelning, kanske beror det på att man har haft en lång påskhelg och är lite bakfulla. Jag hade nämligen förväntat mig en mosh pit på en spelning som denna.

Även om det inte är någon jättepublik som samlats så ger bandet allt och det tycker jag att man skall ge dem en eloge för och även om detta inte är den genre som jag lyssnar mest på så kan jag inte låta bli att stå och gunga med till musiken.

Det hela blir en skön kväll med snabba och hårda tongångar att komma igång till inför arbetsveckan.

Zeke får hela…

Bilder från spelningen.

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login