Högkvalitativt ljud och minimalistisk design på köpet

Av den 3 juli, 2018

Sommaren är här och många tillbringar mycket tid utomhus och på språng. Dagar och kvällar fylls av badutflykter, picknicks och trädgårdsfester. Vad passar då bättre än en portabel högtalare? Mellan den 1 och 31 juli får du som köper en Huawei P20 Lite därför en CM51 SoundStone-högtalare på köpet.

Tidigare i år lanserade Huawei telefonen P20 Lite. Telefonen är speciellt utformad för unga konsumenter och har en modern design. Under juli får de som köper en P20 Lite den portabla högtalaren CM51 SoundStone på köpet. Bluetooth-högtalaren har en minimalistisk design i flätat tyg och med inbyggda knappar. CM51 SoundStone har ett högkvalitativt ljud med skarp diskant, naturligt alto och djup bas. Högtalaren är IPX5-certifierad vilket innebär att den är vatten- och svettresistent. Tack vare detta går det att njuta av musik i flera olika miljöer.

Genom den inbyggda mikrofonen med cVc ™ 6.0 brusreducerande teknik fungerar högtalaren även som handsfree. Enheten är dessutom ergonomiskt utformad för ett bekvämt grepp. Högtalaren besitter ett 700mAh högkapacitets litiumpolymerbatteri som ger över 8,5 timmars speltid och laddas fullt på mindre än 3 timmar.

Kampanjen pågår mellan den 1 och 31 juli. Eventuella avvikelser hos vissa återförsäljare kan förekomma. Huawei P20 Lite kommer i färgerna Klein Blue, Sakura Pink och Black. CM51 SoundStone kommer i färgen Grey.


Om Huawei P20 Lite:
P20 Lite har genom 2.5D-glas och runda kanter en sofistikerad design. Telefonen besitter två kameror på baksidan på 16 respektive 2 megapixlar. På framsidan sitter ytterligare en kamera på 16 megapixlar. Tack vare kamerans balanseringsteknik som integrerar ljus från olika källor kan telefonen ta skarpa bilder i svagt ljus. Kamerans fotograferingsassistent hjälper användaren med inställningar som exempelvis bakgrundsbyte och AR-effekter. Enheten besitter också Huawei FullView-skärm på 5,84 tum FHD + (2280×1080) och en screen-to-body-ratio på 19:9.

Tack vare användargränssnittet EMUI 8.0 optimeras användarupplevelsen med en förbättrad prestanda. Telefonen besitter också flera funktioner för multi-tasking så som split-screen-funktion och Huawei Private Space 2.0. Tack vare enhetens stora minne på 4 GB + 64 GB kan användaren spela spel, lyssna på musik och titta på film. Utan att tänka på minnes- eller lagringsbegränsningar.

Prylar | Huawei P20-Lite
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login