Hoffmaestro till Ritz Nightlcub för sedvanligt röj

Av den 13 mars, 2018

Hoffmaestro kommer till Ritz Nightclub för en sedvanlig röjig tillställning, grym energi och en fantastisk publikkontakt är något som gör bandet till ett av Sveriges absolut bästa liveband!

Bandets genombrott kom med generationsfilmen Stockholm Boogie, som gick upp på landets biografer år 2005. De stod själva för manus, regi och inte minst soundtracket, med bland annat ledmotivet ”Desperado”.

Under de påföljande åren släpptes två EP:s och ett fullängdsalbum ”The Storm” under Warner Music. Bandet grammisnominerades 2006 för videon till singeln ”Young dad”.

Låten ”Highway Man” släpptes redan 2008, växte sakta i popularitet och nådde sin största framgång under hösten 2010.

”Skank-a-tronic Punkadelica Tour” 2010 inleddes på Globen Annexet i Stockholm och fullängdsalbumet ”Skank-a-tronic punkadelica” släpptes under bandets egen label ”Chraamofon” den 4 oktober 2010 och gick rakt in på Itunes albumlistas förstaplats.

Singeln ”Round It Goes” blev en hit på Trackslistan i november 2010 med plats 9 som bästa placering. Nästa singel blev ”Memories In Blue” i mars 2011, gick in på Svensktoppen den 19 juni 2011 där den blev en långliggare till och med 8 januari 2012.

I december 2011 gjorde Hoffmaestro låten ”Your Ways” i samarbete med alla som ville vara med och bidra till den, många bidrag kom in. Detta gjordes i samband med välgörenhetskampanjen Musikhjälpen i Sveriges Radio P3, ”Your Ways” släpptes sedan som ett singelspår.

I maj 2013 släpptes ”Dreams” som är första singeln till 6-spåriga EP:n City Hut Sessions pt.1 som släpptes 19 juni 2013.

» Mer info här «

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login