Hoffmaestro med gäster kommer till Ritz

Av den 21 september, 2016

Ett av Sveriges bästa liveband Hoffmaestro gästar Ritz Nightclub, den här gången har de med sig Näääk & Nimo, Kaliffa, Dj Black Moose m.fl.

Fredag 23 september kommer det garanterat bli drag på Ritz Nightclub då Hoffmaestro kommer för att i vanlig ordning ställa till med en megafest, genom flitigt turnérande har Hoffmaestro cementerat sin position som ett av landets bästa liveband.

Superhiten ”Highway man” från 2008 har över 40 miljoner streams på Spotify, i maj 2013 släpptes ”Dreams” som var den första singeln från den 6 spåriga EPn City Hut Sessions pt.1 som släpptes senare samma år.

 Hoffmaestro gästas av inga mindre än Näääk & Nimo, Kaliffa, Dj Black Moose för att nämna några.

Näääk & Nimo…
Ny singel, ”Går på Moln” ft Kaliffa och ny säsong av ”Lyckliga gatan”! 

Näääk & Nimo behöver ingen närmare presentation för den som har den minsta koll på svensk hiphop, med ett konstant flöde av album, EP:s, och singlar har dom befäst platsen som två av de största namnen på den svenska hiphopscenen. 

Lyckliga gatan, Blåser min rök, Jetlag, Gungar fram, Mina gangsters, Den går bam, S.H.U.N.O och nu senast Går på moln. Listan över bangers från dessa herrar kan göras hur lång som helst. Lägger vi dessutom till alla samarbeten, features, och gästinhopp och så råder det ingen tvekan om att Näääk & Nimo hör till det absoluta toppskiktet av dagens hiphopscen. 

Näääk & Nimo jobbar för närvarande för fullt på sitt kommande gemensamma album och våren 2016 ser du återigen Näääk som programledare för säsong två av TV4s feelgood-musikserie ”Lyckliga Gatan”.

Kaliffa…
Hoffmaestro-medlemmen Kaliffa Karlsson har under de senaste åren gjort stort avtryck på den svenska hiphop- och reggaescenen. Utöver Hoffmaestro har många hört honom i refrängerna på Näääk & Nimos hitsinglar ”Gungar fram” och ”Lyckliga gatan”.

2014 debuterade glädjespridaren Kaliffa som soloartist med singeln ”Det strålar så om dig” och under sommaren 2015 släppte han sin andra singel ”Spontanitet” som snabbt fick över fem miljoner spelningar på Spotify.

2016 är ännu ett år då Kaliffa medverkar i nya spännande samarbeten med bland annat Syster Sol och hyllade singeln ”Kontakt” samt Näääk & Nimos hit ”Går på moln”, i sommar ser ni honom både solo och med Hoffmaestro på över ett 50-tal platser runt om i Sverige!

Dj Black Moose…
Vinnare av Kingsizegalans pris ”Årets DJ” för tredje året i rad! 

Black Moose är en av de mest bokade Urban DJs i hela Sverige. Han har arbetat med välkända svenska akter som Lazee, Näääk & Nimo, Ken Ring, Abidaz, Kartellen, Medina och öppnat för internationella artister som The Game, Ice Cube, Wiz Khalifa, 50 Cent, Young Jeezy, Mos Def, Talib Kweli, Bone Thugs N Harmony, bara för att nämna några.

I slutet av 2012 uppmärksammades Black Mooses talang och arbetsmoral av den svenska rapparen Lazee. Lazee bestämde sig för att teama upp med Black Moose och göra honom till en del av sitt Timeless Music. I början av 2013 vann Black Moose Kingsize Magazines utmärkelse för ”Dj Of The Year”. Samma år började han arbeta på Sveriges största HipHop-radioprogram ”En Kärleksattack På Svensk HipHop på SR Metropol tillsammans med välkända journalisten Ametist.

Ett år senare blev Black Moose den första DJ:n att någonsin vinna Kingsize Magazine ”DJ Of The Year” två år i rad. Företaget SMS Audio, som ägs av amerikanska rapparen 50 cent, la även dom märke till Black Moose hårda arbete och talang och gjorde honom till en del av G-Unit laget och han är nu en officiell SMS Audio ambassadör. 2015 så blev han återigen nominerad som Årets DJ i Kingsize Magazine och lyckades med något ingen i Sverige tidigare gjort. För tredje året i rad tog  Black Moose hem priset för Årets DJ #Hattrick

Bortom hans musik kunskap, arbetsmoral och talang, så är en sak säker, Black Moose vet definitivt hur man får igång festen.

Missa inte ett kommande skönt gung på Ritz Nightclub fredag 23 september!

Kultur & Musik | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login