Hoffmaestro & Farbror Fläsk till Ritz Nightclub

Av den 17 december, 2019

Hoffmaestro och Farbror Fläsk kommer till Ritz Nightclub för ett dunderframträdande, det kommer att bli ett garanterat röj.


This is Farbror Fläsk

Alla Farbror Fläsk-rykten förnekas
Alla rykten om att Farbror Fläsks karismatiska sångare Björn ”Fläsket” Eriksson har bantat ner sig och börjat som kalsongmodell är falska och förnekas bestämt.

Från Farbror Fläsks högkvarter i Dalarna meddelas att det numera legendariska livebandet fortfarande ångar på i samma höga tempo och lämnar långa spår av glatt utmattade partymänniskor efter sig runt hela landet.

Med över 25 års rutin har Farbror Fläsk en trygg musikalisk bas att stå på under sina omtalade spontana infall på scen. En spontanitet som gör varje Fläsk-framträdande unikt.

Under åren har bandet upparbetat en förbluffande förmåga att anpassa varje show till respektive publik, lokal och arrangörsönskemål. Farbror Fläsk fyller upp såväl den stora festivalscenen som den trånga nattklubben.

Frontfiguren Björn har mejslat ut en jargong mellan sig och publiken som pendlar mellan högenergi-rock ’n roll och stand-up comedy. Och med en extrem fingertoppskänsla känner bandet av exakt var på pendeln publiken vill att de ska ligga.

Farbror Fläsk är inte bara ett tajt gäng som tar med publiken i en fantastisk show. Med egen ljud- och ljusproduktion är det också en ekonomisk och praktiskt intressant lösning för arrangören.

Hoffmaestro

Det eviga partytåget rullar vidare med oförändrad kraft! Även om hiten ”Highway man” har streamats över 50 miljoner gånger så är det live den riktiga magin händer.

Tillsammans med publiken har Hoffmaestro lyft fler kvällar ovan molnen än de flesta.

Missa inte när Ritz Nightclub bjuder in Farbror Fläsk och Hoffmaestro Lördag 21 December 2019.

» Mer information här «

Musik | Hoffmaestro – Farbror Fläsk till Ritz Nightclub
ÖRrebroguiden

Källa Ritz Nigthclub

You must be logged in to post a comment Login