HO, HO, HO – Ny Limited Christmas Edition från NOCCO

Av den 20 oktober, 2018
NOCCO Juläpple

Med några veckor kvar till jul lanserar nu NOCCO, Sveriges mest sålda BCAA-dryck, årets Limited Christmas Edition med smak av Rudolfs Juläpple.

Julen handlar om traditioner, och det gör även NOCCO. 2016 lanserades den första och limiterade julsmaken Skum Tomte som gjorde stor succé i julstugorna. Nu har det återigen blivit dags att lansera en ny julinspirerad smak. Det här året har tomtens följeslagare bjudits in till NOCCOs värld. Resultatet blev NOCCO Rudolfs Juläpple med en söt smak av röda karamelliserade äpplen i harmoni med härliga julkryddor.

– Från oss på NOCCO till er alla: NOCCO Limited Christmas Edition med smak av Rudolfs Juläpple. Redan efter första klunken kommer man garanterat i den perfekta julstämningen. Vi önskar alla en riktigt god jul och hoppas att ni älskar vår nyhet lika mycket som vi gör, säger Louise Nobel, Marketing Manager för NOCCO.

NOCCO Rudolfs Juläpple innehåller förutom BCAA (3000mg), grönt te med ECGG, koffein och sex olika vitaminer. Liksom övriga NOCCO-drycker är den är helt utan socker. Den kommer att finnas till försäljning från och med vecka 42 i dagligvaruhandeln, gym och onlinebutiker.

God jul önskar Rudolf och Team NOCCO!

Mat & Dryck | NOCCO
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login