HitKing unik intervall timer app för träning

Av den 28 september, 2020

PIRA lanserar HitKing intervall timer app för träning med unik röstinspelnings och träffräknarfunktion samt HitKing träffräknarenhet som kommer i senare skede.

HitKing appen är hjälpmedlet för att hålla tiden vid intervall träning. Gränssnittet är enkelt, den är helt reklamfri och utvecklad för att skapa en så användarvänlig, effektiv och rolig träning som möjligt. Appen finns i FREE och PRO version.

Appen har två huvudfunktioner

1. Intervall timer Med egen röstinspelningsfunktion.
2. Träffräknarfunktion (kräver tillbehöret träffräknare som är under utveckling).

Inspelningsfunktion
HitKing appen kan under träningen uppmärksamma genom peppande och uppmuntrande ord, som exempelvis: ”Vad duktig du är som tränar, ge allt nu!”, eller vad som helst du själv önskar ha som ljud vid start stop och vid påminnelser under intervaller.

Träffräknarenhet
Tillsammans med träffräknarenheten (som är ett tillbehör under utveckling speciellt utvecklad för registrering av slag/spark) kommer appen även att kunna registrera och katalogisera antal träff på viss yta och visa det på skärmen.

Timern kan även användas som påminnelse för att:

  • – Ta medicin
  • – Vakna på morgonen
  • – Göra läxan
  • – Komma ihåg tvätten
  • – Hålla tid vid matlagning osv.

HitKing Appen finns på Itunes och Google Play. För nedladdning och mer information finns att se på Appstore alt. Google Play eller besök: www.HitKing.se

Träning | HitKing unik intervall timer app för träning
Örebroguiden

Källa: PIRA 

You must be logged in to post a comment Login