Hit reser du för att lyxshoppa till budgetpris

Av den 23 oktober, 2016

Det är svårt att inte bli inspirerad av nya höstkollektioner, trender och modeveckor när hösten smyger sig på – men att uppdatera garderoben kan bli dyrt. Vill du ha en stilsäker höst till en billig peng? Hotels.com™ har listat fem destinationer och outlets som definitivt kommer att stilla den shoppingsugnes begär.

Woodbury Common Premium Outlets, New York
Att lämna plats i resväskan för shopping är ett hett tips för dig som ska åka till New York – och inte minst om du planerar att besöka Woodbury Common Premium Outlets, en timme utanför centrala New York. Här hittar du 220 butiker med allt från Marc Jacobs till svenska märken som Acne Studios. Nu har du råd att sätta lite extra guldkant på din resa – boka boende på det charmiga boutiquehotellet The Ludlow Hotel. Här kan du prova dina nya fynd och samtidigt blicka ut över trendiga Lower East Side.

Serravalle Designer Outlet, Milano
Förläng sommaren med en weekend till Milano och passa under tiden på att göra en utflykt till Serravalle Designer Outlet. Här osar både omgivning och shoppingutbud av ren och skär lyx. Vad sägs om att fynda från de stora modehusen så som Prada, Gucci och Bulgari? Fortsätt i samma flotta anda genom att checka in på Park Hyatt Milan. Vackert, elegant och centralt!

Designer Warehouse Sales, London
Det perfekta sättet att få en härlig höstfeeling är att åka till London på en mysig weekend. Några gånger per år arrangeras Designer Warehouse Sales, där du kan välja och vraka bland över 100 designerkollektioner med upp till 80 % rabatt. Efter ett besök kommer du garanterat ha nya designerplagg att hänga in i garderoben. Bo på Hotel Café Royal – hotellet är som godis för ögonen för den inredningsintresserade.

La Roca Village, Barcelona
För en modeälskare är ett besök på outleten La Roca Village som att komma till himlen. Strosa bland designerbutiker i härlig spansk atmosfär och spendera sedan natten på Mercer Hotel Barcelona. Här omfamnas du av rustika tegelväggar och naturmaterial. Efter en lång dag fylld av shopping kan du dessutom varva ner med ett dopp i hotellets takpool.

Fashion Outlets of Niagara Falls, Niagara Falls
Ett måste för dig som ska resa till Nordamerika och vill kombinera shopping med naturupplevelser är Fashion Outlets of Niagara Falls. Denna outlet erbjuder mer än 200 olika designers, med upp till 75 % rabatt. Behöver din necessär en uppdatering är detta rätt plats att även frossa skönhetsprodukter. På enastående Hilton Hotel i Niagara Falls bor du med en oförglömlig utsikt över vattenfallen.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login