Hit och dit men ganska långt bort

Av den 15 maj, 2019

Räven, Stora Älgen, Pytteälgen och Ugglan samlas en kväll i en glänta för att titta på månen. Men vad heter den egentligen? Fåtölj? Bacon?

Ur diskussionen föds ett äventyr som för vännerna ut på en lång vandring, en så kallad hit-och-dit-men-ganska-långt-bort. En mystisk skugga korsar deras väg och de möter ett joggingdjur som tycks ha mer med den saken att göra än han vill erkänna. Och de träffar nya vänner som ställer allt på huvudet genom att prata bak och fram. Efter en storm, uppe på ett högt berg, får mysteriet sin underbara lösning. Hit och Dit men Ganska Långt Bort är en oemotståndligt rolig och filosofisk berättelse och ett sällsamt språkäventyr för hela familjen.

Hit och Dit bygger på Johan Althoffs egen bok med samma namn som sedan 1990 utkommit i flera upplagor och har en hängiven läsekrets av barn, ungdomar och vuxna. Spelas med fördel för alla mellan 4-124.

Ett musikaliskt äventyr för hela familjen!
Av Johan Althoff
Musik: Erik Vårdstedt

Hit och dit men ganska långt bort ett musikaliskt äventyr för hela familjen kan ses hos Teaterföreningen Lyset i Karlskoga med en föreställning Fredag 17 Maj och två under Lördag 18 Maj.

» Mer information om premiären här «

Kultur | Hit och dit men ganska långt bort
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login