Hiphopartist till Örebros bibliotek med barnshow

Av den 12 oktober, 2017
Jompa Shazaam.
Foto: Patrik Alén.

En av Sveriges främsta rappare kommer till Örebros bibliotek med en hiphopshow för stora och små barn den 16 oktober, med musiksagor om bland annat vänskap och att våga gå sin egen väg levererar Jompa hiphop med glimten i ögat.

Den 16 oktober uppträder Jompa på Vivallas, Baronbackarnas och Brickebackens bibliotek. John Landenfelt är Sveriges främsta freestyle- och battlerappare och har under namnet Shazaam turnerat världen runt och har över 10 miljoner visningar på Youtube. Nu har Shazaam blivit JOMPA och skapar pedagogisk hiphop för stora och små barn med genusmedvetna sagor om bland annat vänskap, trafikregler och att våga gå sin egen väg.

Han gör två föreställningar för åldern 2–6 år och en för alla åldrar.

Från hans första album ”HipHop Sagor” blev låten ”Riddaren Åsa” publicerad som barnbok. Sedan släpptes även albumet ”Alltid Kalas!”. Till båda albumen finns flera musikvideos och Jompa har redan turnerat Sverige runt med sin show.

Jompa och hans sagor är dessutom en av dom mest populära aktiviteterna i den snabbt växande barnappen Jaramba. Dessutom har han samarbetat med barnfavoriterna Babblarna med låten ”Har ni sett Babblarna?”.

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login