Highland Park Twisted Tattoo en skön whisky men de kan bättre

Av den 5 april, 2019

Jag har länge tyckt om Highland Parks whiskys med sina ljunghonungs toner som är ett av de kännetecken som är typiska för dem, så jag blir lite extra glad när det kom in ett prov på deras senaste skapelse Twisted Tattoo.

Denna whisky är ett samarbete med den danska tatueraren Colin Dale och är den första whisky man skapat med en kombination av whisky lagrad på Riojafat och first fill Burbonfat, den är också inspirerad av deras nordiska arv och vikingalegenden om Midgårdsormen.

Doften är mjuk med toner av vanilj, ljungtorv och honung. Smaken är söt med toner av ljunghonung, röda bär och en lätt rökighet.

Highland Park Twisted Tattoo 16yo
Pris: 899 kronor
Nummer: 4052801

Jag tycker att Highland Park Twisted Tattoo är en skön whisky, men jag skulle nog lägga mina pengar på något av deras övriga alster som jag tycker kan vara roligare. Tyvärr tycker jag inte att Rioja lagringen kommer igenom särskilt bra.

Highland Park Twisted Tattoo får hela…

Karl-Johan Sandberg, Dryck | Highland Park Twisted Tattoo 16yo
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login