Hey Ho Lets Go på Påskpunk

Av den 27 mars, 2018

Påskharen och påskkärringen har satt kvasten till Örebro. Där har vi samlat några utav världens bästa punkband. Du som känner dig trött på påskmust och påskmat kan slappna av. Det kommer finnas massor utav grymma alternativ i våra barer.. HEY HO LETS GO PÅ PÅSKPUNK 31 mars på Satin & Pastabaren i Örebro.

Påskpunk berättar
– Vi skulle arrangerat det här evenemanget på Kulturhuset i Örebro med anledning av dödsfall inom familjen så valde Richie Ramone att flytta fram konserten i Örebro till i höst. Det är jättetrist och det är bara att beklaga! Vi inväntar ett nytt datum ifrån honom och hoppas kunna släppa det inom kort. Nu har vi hittat en bra lösning för alla besökare och övriga band med två scener.

En tidig scen på Satin där Kristet Utseende kommer göra sin sista spelning i Örebro. Där kommer även ett superladdat Asta Kask som dessutom firar 40 år som band. 1

00 meter ifrån på Pasta Baren väntar sedan ett av Sveriges äldsta punkband Köttgrottorna och ett av världens bästa ska-punk band The Liptones. Kvällen kommer sedan fortsätta med punkskivor från Niclas Jonsson och Olle Bull från legendariska bandet Hans & Greta. Det kommer bli galet bra det här. Ser verkligen fram emot en stor uppslutning på stan!

Band/Speltider: 
Asta Kask, Satin 20:00
The Kristet Utseende, Satin 21:00
Köttgrottorna, Pastabaren 22:30
The Liptones, Pastabaren 23:30

DJ
Hans & Greta, Pastabaren

Påskafton lördag 31 mars är det läge att kolla in Hey Ho Lets Go på Påskpunk, eventet håller till på Satin och PastaBaren.

Biljetter till Hey Ho Lets Go på Påskpunk hittar man här »

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login