Helt nytt koncept kombinerar löpargrupp och träningsresa

Av den 22 augusti, 2017
Wien maraton

– Löpning kan vara ganska ensamt, säger Anna Korsvik, Produktionschef på Go Active Travel. Vi vill skapa en helhetsupplevelse för deltagarna. Vi tränar tillsammans och peppar varandra inför loppet och åker gemensamt till Wien för att springa. På köpet får alla en massa nya vänner och träningskompisar att dela upplevelsen med och fira med efteråt. 

Ansvarig för gruppens träning är Christian Mundt, själv löpare och meriterad coach. Christian coachar bland annat den svenske mästaren i maraton, Martin Öhman. 

– Vi glada att presentera ett helt nytt koncept. Att ha ett tydligt mål i sikte kommer att sporra deltagarna att ta sig igenom den ibland tråkiga vinterträningen. Vi kommer samtidigt att ha väldigt roligt, säger Christian Mundt. 

Alla är välkomna att delta men maximalt 20 personer kommer att kunna vara med denna första omgång. Träningsprogrammen finns på distanserna 10, 21 och 42 km och på flera olika nivåer. Förutom att deltagarna får sina individuella program var fjärde vecka träffas de lika ofta för att genomföra särskilt viktiga nyckelpass. Genom hela träningsperioden håller deltagarna kontakten med varandra och coach Christian fram till den gemensamma resan till Wien, och förhoppningsvis även efteråt. 

Läs mer här om löpfesten i Wien »

Träning & Hälsa | Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login