Hello Ocean släpper tredje singeln från sitt kommande album

Av den 7 december, 2019

Fredagen 6 December släpptes den tredje singeln från Hello Oceans kommande album. ”No One But Me” spelades in i Falun under våren 2019. Produktion av Erik Berglund (Good Harvest, Fluru, Hanna Turi). Text och melodi av Stina Svensson, frontperson i Hello Ocean.

”No One But Me” handlar om att stå upp för sig själv, att lyssna på sina behov, hitta sin röst och våga följa den.

”När man brottas med dålig självkänsla, som jag gjort i stora delar av mitt liv, förlitar man sig gärna på att andra ska bära en. Jag tror dock att den enda som kan få dig dit du vill är DU. Jag gick många matcher med min inre kritiker innan jag vågade låta någon utomstående lyssna på min musik. Nu satsar jag, trotsar jante, och tror på mig själv och min förmåga. För hur ska du kunna övertyga någon annan om att du är bra om du inte tror på det själv?”

Låten skrevs under hösten 2018, då Stina genomgick ett uppbrott från en minst sagt knackig relation. Det enkla, suggestiva ljudlandskapet ger plats åt och förgyller den exklusiva tonen i Stinas röst, och får varje ord att kännas.

”No One But Me” är tredje singeln från Hello Oceans kommande albumsläpp, i skrivande stund planeras för releaseturné med stopp i (åtminstone) Göteborg, Karlstad och Örebro.

AudioVideo | Hello Ocean – No One But Me

Musik | Hello Ocean släpper sin tredje singel
Örebroguiden

Källa Hello Ocean

You must be logged in to post a comment Login