Heavy Rain och Absolver tillgängliga för PlayStation Plus-medlemmar i juli

Av den 28 juni, 2018

I juli kan PlayStation Plus-medlemmar lägga vantarna på det BAFTA-vinnande interaktiva mysteriet Heavy Rain och dyka ner i kampsportens värld med fightingspelet Absolver. Call of Duty: Black Ops III finns tillgängligt som ett bonusspel fram till den 11 juli.

Det första spelet i juli är en remaster-utgåva av det prisvinnande interaktiva mysteriet Heavy Rain, från de mästerliga historieberättarna på franska Quantic Dream.

Historien i Heavy Rain tar sin början med ett försvinnande av en ung pojke. Det skulle mycket väl kunna vara det senaste dådet i en serie groteska mord från seriemördaren känd som The Origami Killer, som kidnappar unga pojkar och dränker dem i regnvatten. I spelet spelar du som fyra främlingar vars öden är sammanknutna med mysteriet runt seriemördaren.

I Heavy Rain påverkar dina beslut hur handlingen utspelar sig och det finns med största sannolikhet inte två spelare som har exakt samma upplevelse. Det finns inget rätt eller fel sätt att spela spelet och det är faktiskt möjligt för alla huvudkaraktärer att dö – handlingen fortsätter ändå oavsett vilka val du gör som spelare.

Det kritikerrosade Heavy Rain lanserades 2010 och har vunnit tre BAFTA-utmärkelser för bästa musik, bästa handling och teknisk innovation.

Dyk ner i kampsportens värld med Absolver

Det andra spelet i juli är Absolver, som är en riktig hyllning till kampsport.

Absolver är en online action RPG som utspelar sig i det mytiska riket Adal. Här är kampsport det mest ädla av alla yrken – och krigare kända som prospects slåss för att bli del av den elitstyrka som kämpar för att skapa stabilitet i världen.

I Absolver handlar allting om att slåss. Med fler än 150 olika rörelser att välja bland kan du definiera din egen stil och skapa en unik approach till varje strid. Spelaren låser upp fler och mer avancerade rörelser genom att ta sig genom spelet.

I spelet kan du strida både med och mot andra spelare online, vilket oftast resulterar i mycket intensiva strider. Det här är långt ifrån ett spel som förlitar sig på tur och att blint hamra på knapparna – det handlar om taktik, tålamod och en djup förståelse för dina unika rörelser och färdigheter.

Spelen finns tillgängliga att ladda ner från och med den 3 juli. Fram till dess har du fortfarande möjlighet att ladda hem förra månadens spel i PlayStation-butiken: det taktiska undret XCOM 2 och det beroendeframkallande Trials Fusion.

Call of Duty: Black Ops III tillgängligt som bonusspel fram till den 11 juli

Utöver Absolver och Heavy Rain kan PlayStation Plus-medlemmar lägga vantarna på Treyarch’s Call of Duty: Black Ops III.

Film & Spel | PlayStation
Örebronyheter

You must be logged in to post a comment Login