Harrys välkomnar DJ-duon Anders Bagge och Robert Wåtz

Av den 11 januari, 2017

För den musikintresserade är DJ-duon Bagge och Wåtz välkända var för sig. Bagge har hög status i den internationella musikvärlden och har skrivit och producerat låtar för megastjärnor som Madonna, Janet Jackson och Enrique Iglesias.

För den breda publiken är han ändå kanske mest känd som en av tre i Idoljuryn 2008–2015. Robert Wåtz i sin tur slog igenom på 80-talet som den ena medlemmen i DJ-duon Rob’n’Raz och har sedan dess jobbat som producent och DJ. Nu slår de alltså sina skivpåsar ihop och ger sig ut på sin första längre turné tillsammans, exklusivt för Harrys gäster.

– Bagge och Wåtz är två mycket folkkära och uppskattade artister som passar perfekt in i Harrys profil – vi är folkets krog dit alla är välkomna, säger Gustav Löfving.

Bagge och Wåtz kallar tvåtimmarsshowen Music Explosion. Namnet ger en fingervisning om vad som väntar: en skön och intensiv blandning av det bästa från 80- och 90-talen med dagens största hits. Förutom grym musik så utlovas också en hel del överraskningar när Anders Bagge tar klivet ut från Idoljurybåset och upp i strålkastarljuset.

– Det ska bli jättekul att få komma ut på vägarna och träffa alla härliga människor, säger Anders Bagge.

Sverigeturnén drar igång 14 januari i Örebro och går i mål på påskafton i Jönköping. Turnén är ett samarbete mellan Harrys, Carlsberg Sverige och Berntson Brands.

Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login