Här är årets roligaste julklappar

Av den 10 november, 2018

Julen närmar sig med stormsteg och i vanlig ordning laddar vi upp med roliga och smarta julklappar! Vad sägs om en trendig monstera-slev, glitter till prosecco, en retro spelkonsol, bok med lifehacks eller en korthållare med inbyggd powerbank och RFID-skydd?

Slev – Monstera blad. Denna stora slev är formad som ett trendigt monsterablad. Lik en riktig monstera har sleven hål i bladet, så att överflödig vätska rinner av innan maten hamnar på tallriken. En hålslev helt enkelt!

Korthållare med powerbank. Håll din mobiltelefon laddad och dina kontokort skyddade i denna smarta korthållare, utrustad med RFID-blockning och nödladdare!

Spelkonsol – Arcade Classics. Retro konsol i fickformat med hela 150 arkadspel! Mini-konsolen är ca 10 x 5 cm och batteridriven. Innehåller spel inom kategorier som Action, Puzzle, Shooting, Sports, Fighting och Racing.

Glitterpulver till bakning & drinkar. Ätbart glitterpulver kan användas till allt från gnistrande garnering på efterrätter till magiskt skimrande prosecco-glitter! Kul present till den pyssliga, eller den som vill ha extra glammiga drinkar!

Bok – Lifehacks. Bok med smarta knep för att överleva vardagen! Innehåller lifehacks inom allt från kök, hushåll, trädgård, husmorstips, hälsa, skönhet, fest, elektronik, resehacks, samt hacks för småbarnsföräldrar.

Prylar | Julklappar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login