Hammars Bryggeri stödjer Musikhjälpen på plats

Av den 13 december, 2016

Hammars Bryggeri AB är ett familjeföretag i bryggeribranschen sedan 1904. I lilla Hammar utanför Örebro tillverkar vi de godaste drycker vi vet. Med vårt långsiktiga fokus på att bidra till en ökad gemenskap har Hammars Bryggeri i år valt att stötta Sveriges Radios Musikhjälpen, som går av stapeln i Örebro under veckan.

Årets insamling till Musikhjälpen går till krigs- och konfliktdrabbade barns rätt till skolgång. Detta vill vi stötta med det vi känner till alla bäst, vår fantastiska julmust!

I helgen, fredag och lördag den fjärde advent, kommer vi att finnas vid granen på Stortorget i Örebro, strax nedanför Sveriges Radios livestudio där Musikhjälpen sänds, och ge törstiga besökare möjlighet att köpa julmusten till förmån för Musikhjälpens arbete. Priset kommer att ligga på 25 kronor per flaska och all vinst från intäkterna, det vill säga drygt 80 procent per såld flaska, går oavkortat till Musikhjälpen.

Vi är jätteglada för möjligheten att stödja Musikhjälpen i år på vårt sätt. Vår målsättning och förhoppning är att alla de julmustälskare som befinner sig i Örebro ska se detta som en enkel och rolig möjlighet att engagera sig i Musikhjälpen i år. säger Andreas Holmstedt, delägare i Hammars Bryggeri AB.

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login