Hälsa | Svensk Hälsokost söker Hälsoinspiratörer

Av den 1 augusti, 2016

Nätbutiken Svensk Hälsokost storsatsar under sommar och höst på att få fram nya Hälsoinspiratörer, som via företaget kan inspirera till träning, hälsa och recept. Ansökningen pågår fram till 18 september och efter det hoppas man på att hitta flera starka profiler.

Svensk Hälsokost har sedan 2010 distribuerat hälsokost, ekologiska livsmedel och naturlig skönhetsvård till privatpersoner i hela Sverige. Nu vill man utöka inspirationsflödet ut till kunderna genom att låta utvalda hälsoprofiler agera Hälsoinspiratör för företaget.

Den som söker ska vara välorienterad inom hälsokost och förväntas redan idag vara aktiv på en egen hemsida, blogg eller i sociala medier där man delar med sig av tips och information kring hälsa och välmående. Ansökningen sker via ett formulär från hemsidan, och rekryteringen pågår fram till 18 september.

Den som blir utvald kommer att representera Svensk Hälsokost och agera officiell ambassadör för företaget genom att publicera sina hälsotips direkt på hemsidan. Dessutom får vinnaren produkter för inte mindre än 7500 kr.

 Läs mer och ansök eller tipsa någon du känner.

Träning & Hälsa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login