Hälsa | Huvudrätt – mental träning för alla

Av den 6 september, 2015

Alla har nytta av de verktyg för mental träning som många elitidrottare använt sig av i decennier. Den här enkla, mentala kokboken är sprungen ur erfarenhet och forskning. Här finns recept på lättsmälta portioner. Gott om plats för noteringar, frågor och svar. Praktiska övningar. Må bra! Utveckla dig själv, din organisation. Nystarta eller fortsätt med mental träning.

Lars-Eric Uneståhl har jobbat med mental träning i närmare femtio år och har utbildat tiotusentals människor i personlig utveckling. Hans lugna röst är välkänd för de flesta som tränat avslappning. Han är fil. dr i psykologi, rektor för Skandinaviska Ledarhögskolan, forskare och föreläsare.

Världsmästaren Johan Olsson spårar med handskrivna kommentarer i marginalen, direkt ur johanolssonhjärnan. Är inte den omänsklig? Kanske lite, men även Johan ställs inför ekvationen karriär och privatliv och familjeliv.

Stig Wiklund coachar med glädje och systematik människor inom idrott, politik, näringsliv och andra organisationer. Han bjuder på mentala coachövningar för vardag och topprestation. Och inte minst ett och annat stänk champagne.

Boken är skriven med Sara som medförfattare.

”Mental träning bäddade för de heroiska insatser som gav EM-guld.”
– Svenska Dagbladet om Lars-Eric Uneståhl efter U21-landslagets guld sommaren 2015

Träning & Hälsa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login