Hälsa | Flux Drops Gooseberry med läskande smak av krusbär

Av den 24 maj, 2016

Lagom till sommaren kommer Flux Drops med en ny fräsch smak – krusbär. Flux Drops Gooseberry är läskande hårda sugtabletter som varar länge. De innehåller vinsyra och fluor och är helt sockerfria.

”Flux Drops har utvecklats i samarbete med svenska tandläkare. I samma serie finns Flux Dry Mouth munskölj och Flux Dry Mouth gel. Dropsen är perfekta att ha tillhands när man behöver en läskande sugtablett”, säger Sanna Hedman, Marketing Manager på Actavis.

Flux Drops Gooseberry är sockerfria hårda sugtabletter med vinsyra och fluor (0,05 mg F/tablett). Den nya smaken av krusbär kompletterar Flux Drops rabarber/jordgubb som lanserades förra året. Flux Drops Gooseberry säljs på apotek och många tandvårdskliniker från maj. Rekommenderat cirkapris: 39 kr/30 st förpackning.

Flux Dry Mouth – produkterna mot torr mun
Torr mun är ett vanligt besvär som drabbar många svenskar. I samma serie som Flux Drops finns Flux Dry Mouth munskölj och gel som stimulerar salivutsöndringen, återfuktar och smörjer torra munnar.

  • Flux Dry Mouth munskölj stimulerar salivproduktionen vid torr mun. Produkten har en mild smak av jordgubb/mint. Den återfuktar och smörjer slemhinnan samtidigt som den förebygger hål i tänderna genom sin höga fluorhalt (0,2% NaF). Flux Dry Mouth lämnar en behaglig och len känsla i munnen efter sköljning. Flaskan har en praktisk doseringspump för perfekt dosering.
  • Flux Dry Mouth gel är en gel med mild smak av jordgubb/mint som lindrar när man känner sig torr i munnen. Den innehåller ingredienser som stimulerar salivproduktionen, smörjer och återfuktar slemhinnan samt skyddar mot hål i tänderna (innehåller fluor, 1000 ppm).

Om Flux
Fluxfamiljen omfattar fluorskölj, tandkräm, drops och tuggummin för vuxna och barn, liksom produkter mot dålig andedräkt och torr mun. Fluxprodukterna är framtagna i nära samarbete med svensk tandvård och är fria från alkohol, parabener och andra onödiga tillsatser. De rekommenderas ofta av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Flux säljs på apotek, i matbutiker och hos många tandvårdskliniker i Örebro. Läs mer om Flux på fluxfluor.se och facebook.com/fluxfluor.

Träning & Hälsa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login