Hallonlakritssnus – ny upplaga av Small batch lanseras

Av den 16 juni, 2018

Nu lanserar Swedish Match ett snus smaksatt med hallon, lakrits och anis. Produkten är Swedish Match fjärde Small batch-produkt, ett koncept med begränsade upplagor som enbart säljs i Swedish Match egna försäljningskanaler.

Vid denna lansering kommer 10 000 dosor att släppas till försäljning, och försäljningskanalerna kommer att vara Swedish Match fem egna snusbutiker i Stockholm, Göteborg, Strömstad, Lund och Åre samt påwww.swedishmatch.se. En dosa Small batch kostar 45 kronor.

Lansering av Small batch-produkter sker den 15:e (eller närmaste helgfria vardag) varannan månad.

– Small batch är konceptet där vi kan vara mer innovativa och förädla vårt sortiment. Här är smaksättningen en kombination av hallon och sälta, anis samt lakrits för att ta den svenska smaken av saltlakrits till snusvärlden. Tobakskaraktären är ljus och rundas av genom den balanserade sötman från lakritsen, säger Mattias Schyberg, Master blender på Swedish Match.

Varje Small batch-lansering kommer att bestå av en ny smaksättning, och framtida Small batch-produkter presenteras på www.swedishmatch.se i samband med försäljningsstart.

Mat & Dryck | Swedish Match
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login