Håll flagorna borta med nya Ginger Scalp Serum

Av den 6 augusti, 2020

Den omtyckta hårserien Ginger fulländas nu med ett hårserum för en välmående hårbotten – Ginger Scalp Serum.

Med en snabbabsorberande och intensivt vårdande formula, hjälper serumet till att återställa hårbottens naturliga balans och förebygga torrhet mellan hårtvättarna.

GINGER SCALP SERUM
Ginger Scalp Serum kombinerar eterisk ingefärsolja från Sri Lanka med barkextrakt från vitpil och björk i en snabbabsorberande formula som hjälper till att reducera talgöverskott i hårbotten, och förebygger även flagor och torrhet.

Några droppar är allt som krävs – och med bästa resultat tillsammans med Ginger Anti-Dandruff Shampoo och Ginger Scalp Care Conditioner.

50 ML 195:- / CRUELTY FREE OCH VEGANSK / I BUTIK 18 AUGUSTI

GÖR SÅHÄR:
Tvätta och torka håret som du brukar. Dela in håret i sektioner och applicera en till två droppar serum med hjälp av fingrarna eller en glestandad kam direkt i hårbotten. Massera in ordentligt och upprepa gärna proceduren i fyra till sex sektioner. Styla därefter som du vill! 

GINGER ANTI-DANDRUFF SHAMPOO
Ginger-trions uppfriskande schampo avlägsnar skonsamt mjäll och lämnar en lenare känsla i hårbotten. Den eteriska ingefärsoljan och barkextraktet från björk och vitpil får här sällskap av Community Fair Trade-producerad honung från Etiopien.

60 ML 40:- / 250 ML 95:- / 400 ML 135:- / CRUELTY FREE / I BUTIK NU

GINGER SCALP CARE CONDITIONER
Ett veganskt, lätt balsam speciellt framtaget för skört hår och torr hårbotten. Här kompletteras ingefärsoljan och barkextraktet från björk och vitpil med Community Fair Trade-producerad, ekologisk olivolja från Italien.

250 ML 95:- / 400 ML 135:- / CRUELTY FREE OCH VEGANSK / I BUTIK NU

FÖRDELAR MED INGEFÄRA
Ingefära är känd för sina höga halter av gingerol, den bioaktiva substansen i färsk ingefära. Gingerol anses vara antiinflammatorisk och även ha antioxidantiska fördelar. Inte undra på att det används för att främja en fräsch hårbotten!

Ginger Scalp Serum hittar man i The Body Shops butiker i Örebro.

Skönhet | Håll flagorna borta med nya Ginger Scalp Serum
Örebroguiden

Källa: The Body Shop

You must be logged in to post a comment Login