Håkan Hellström med Rullande Åska till Örebro

Av den 21 november, 2016

En början är ett slut, ett slut är en början. ”Du Gamla Du Fria” inleddes på Ullevi under två gyllene försommarkvällar i Juni för vad som snart kommer vara ett år sedan och kommer att avslutas med en blixtrande turné genom land och rike över en serie kvällar under sommaren 2017. Håkan Hellström river ner tårar och regn med turnén: ”Rullande Åska”.

Trycket på biljetter till både Ullevi (x2) och den snart annalkande vinterturnén var så hårt att vi släpper upp biljetterna till sommaren redan nu på fredag (25 november).
På nya platser, nya äventyr; från norr till söder. Örebro, Karlstad, Malmö, Borgholm, Stockholm, Göteborg, Gävle och Umeå.

”Det ska bli otroligt roligt att ta sig ut i landet och spela för alla er som är sugna. Och hoppas att ni vill komma. Vi avslutar Du Gamla Du Fria-kapitlet på Ullevi där vi inledde resan. Dessförinnan besöker vi så många andra städer vi mäktar med. I solsken eller i rullande åska”, säger Håkan Hellström.

Med start i en huvudstad och avslut i en annan granskar han var landet ligger. Om ni finner er sitta på balkongen en sen kväll och titta efter tecken i himlen, lyssna till hjärtat… hur det slår: boom, boom, boom från vänster till höger hela vägen ut i kroppen. Det är Håkan som räknar in – sommaren 2017 är Håkan Hellström ”Rullande Åska”.

Biljetterna till turnén släpps fredag 25 november kl. 10:00 via hakanhellstrom.se

Håkan Hellström på turné sommar 2017 med ”Rullande Åska” kommer till Örebro fredag 7 juli för en spelning i Brunnsparken.

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login