HAGO släpper musikvideo inspelad i Los Angeles

Av den 18 augusti, 2019

HAGO, den svenska artisten och låtskrivaren från Växjö är precis hemkommen från Los Angeles. Hon tog dock inte bara med sig packningen hem utan också en ny musikvideo.

”Det kändes så stort att få spela in en musikvideo i självaste LA!” berättar HAGO som under ett års tid bott i Los Angeles.

Musikvideon gjordes av Megan Fowler, Ernesto Prieto & Chad Bond och är inspelad på stranden i Los Angeles. Artisten själv var noga med att visa det viktiga budskapet bakom låten. Lycka och att man är bra precis så som man är. 

För snart ett år sedan tog HAGO modet och flyttade till Hollywood för att följa sin dröm. Drömmen om musiken, att sjunga och skriva sina egna låtar. Men året i Hollywood har inte varit så lätt. HAGO har stött på många människor som har berättat för henne att hon aldrig kommer lyckas i musikbranchen och haft åsikter om allt som är hon. Vikt, utseende, sångröst, musikstil och mycket därtill. HAGO tröttnade på att andra människor försökte definiera henne. Därför skrev hon låten I Am Me och musikvideon som idag har premiär.

”Jag är så stolt över mig själv! Jag gör det här helt utan skivbolag som backar mig och att spela in en musikvideo i LA var en milstolpe!” säger HAGO.

Lyssna på I Am Me på Spotify här»

Musik | HAGO släpper musikvideo inspelad i Los Angeles
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login