GTVPlay streamar William Crighton på Clarion Hotel

Av den 8 september, 2019

Torsdagen den 12 September kommer William Crighton till Clarion Hotel för en konsert och för alla som inte kan vara på plats kommer GTVPlay att streama konserten live.

Det börjar med rösten. Det är den som fångar in, snärjer, förtrollar. Rösten tillhör William Crighton. En av de mest fängslande personerna i den nya vågen av artister att komma ur samma bördiga landskap, musikaliskt, som Nick Cave, Tom Waits och föralldel kultbandet Gun Club.

Energin, nerven, tilltalet och texterna. Alla har de samma starka element av hjärteblod, smärta och en droppe hopp. William Crighton är personlig. Han sjunger för DIG. Han berättar med sin innerligt speciella röst. Om saker och händelser som annars skulle varit utom räckhåll. För hans texter griper tag. Och han skriver om den Australiska sångboken. Från grunden.

Det är långt till poppig glättighet och lättsam underhållning. Crightons låtskatt ger blodsmak i munnen och väcker en massa malande tankar. Tankar om Himmel och Helvete, om vår korta tid på jorden, om livet och döden. Om kärlek och rädslor. På det där bra sättet som bara äkta vara kan göra.

Så missa inte William Crighton på Clarion Hotel den 12 September.

Kan du inte vara på plats ser du streamen här»

» Mer info här «

Musik | GTVPlay streamar William Crighton på Clarion Hotel
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login