Golfuppstickaren signar 55 golfbanor i Frankrike

Av den 16 januari, 2020
OnTee-appen: Boka starttider i hela Europa

OnTee är Europas snabbast växande golfbokningstjänst och utökar nu utbudet med ytterligare 55 bokningsbara golfbanor i Frankrike genom samarbetet med Ugolf. Ugolf är ett golfbanenätverk med mer än en och en halv miljon spelade rundor årligen. 

Totalt sett har OnTee nu ett utbud på drygt 1000 golfbanor i hela Europa och är därmed Europas ledande tjänst för starttidsbokningar.

– Timingen för samarbetet med Ugolf kunde inte ha varit bättre. Vi är mitt inne i en period när svenska, brittiska och tyska golfare vallfärdar till Sydeuropa för att njuta av golf i solsken. Vi är riktigt glada och stolta över att ha signat Ugolf och kunna erbjuda våra användare 55 fantastiska golfbanor i Frankrike, säger Fredrik van Speijk, grundare och VD på OnTee. 

Enligt OnTees egna bokningsstatistik är Spanien det populäraste landet att boka starttider i, följt av Frankrike och sedan kommer golfuppstickare så som Portugal, Italien och Tjeckien. Samtliga golfbanor kan bokas på OnTees sajt eller direkt i appen och man erbjuder alltid kostnadsfri avbokning upp till 48 timmar innan starttid.

– Vi har oerhört fin golfbanedensitet i Sydeuropa och även flera tourbanor som alltid ligger i topp bland de mest bokade. Det är viktigt för oss att hela tiden förbättra utbudet och ha fingret på golfpulsen gällande nya trender, banor och koncept. I och med samarbetet med UGolf utökar vi vårt utbud i Frankrike med UGolfs tre varumärken: Daily Golf med storstadsnära banor, Garden Golf för semestergolf i naturområden och Exclusive Golf med premiumbanor i fantastiska miljöer, avslutar Fredrik van Speijk.

Resa | Golfuppstickaren signar 55 golfbanor i Frankrike
Örebroguiden

Källa OnTee

You must be logged in to post a comment Login