Goda och smarta nyheter från Blå Band

Av den 13 mars, 2019

Vi lever ett alltmer hektiskt liv, men tiden är begränsad, och därför har våra matvanor förändrats. Konsumenter söker idag måltidslösningar som både smakar bra och är snabba och enkla att tillaga. Trenden går mot att vi äter mindre måltider fler gånger om dagen än måltider vid bestämda tider på dagen. Det finns därför ett växande behov av snabba och enkla måltider och snacks.

Därför lanserar Blå Band nu goda och smarta Meal Cups. De finns i fyra läckra smaker: utsökt Spaghetti Bolognese med nötkött och spiralpasta, krämig Pasta Carbonara med balanserad smak av lök och bacon, fyllig Red Curry Noodles med morot, paprika och purjolök samt Veggie Couscous som har en härlig blandning av flera smaker och inte mindre än 7 sorters grönsaker. Red Curry Noodles och Veggie Couscous är vegetariska måltider. Samtliga varianter är utan palmolja.

Endast kokande vatten ska tillsättas och sedan har du en klar måltid på bara 5 minuter. Snabbt och enkelt! Passar perfekt som en lättare lunch eller middag eller som ett mellanmål.

Vi vet att många ibland har svårt att få det dagliga pusslet att gå ihop, med jobb, skola och olika fritidsaktiviteter. Till de dagar och stunder när tiden inte riktigt räcker till, eller du bara vill ha en snabb måltid eller snacks finns nu Blå Band Meal Cups. Blå Band – Det löser sig!

Mat | Blå Band
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login