God of War III Remastered och Destiny 2 tillgängliga

Av den 31 augusti, 2018

I september kan PlayStation Plus-medlemmar få sin hämnd på de grekiska gudarna vid Mount Olympus och samla ihop XP genom att panga sig fram genom horder av aliens i God of War III Remastered och Destiny 2.

Tiden kommer säkerligen flyga iväg om du tar dig an PlayStation Plus-spelen i september, oavsett om du har ihjäl grekiska gudar i God of War III eller utvecklar din karaktär i Destiny 2.

Det första spelet är God of War III Remastered, en förbättrad version av originalspelet som släpptes till PlayStation 3 under 2010. Spelet är det sista kapitlet i Kratos äventyr i den grekiska mytologin innan han ger sig av till Midgård i samband med seriens återkomst i år.

I spelet spelar du som Kratos när han är som mest våldsam. Tillsammans med titanerna tar du dig upp till Mount Olympus för att förgöra gudar. Som sina föregångare handlar God of War III om hack’n’slash-action där Kratos använder sina dödliga vapen för att slå sig fram förbi gudar och monster – och trots att det är spännande att möta centaurer och cykloper, så är boss-striderna spelets absoluta höjdpunkt. De är väldigt omväxlande och skalan på striderna är ofta helt enorma.

Om du ännu inte spelat det senaste kapitlet i serien så är God of War III Remastered det perfekta sättet att värma upp inför Kratos äventyr i den nordiska mytologin och Midgård.

Låt dig slukas upp i timmar av gameplay i Destinys 2’s värld.

Det andra spelet kommer i form av Bungie’s prisbelönta online shooter Destiny 2 – ett spel som är sanslöst svårt att lägga ifrån sig när du väl börjat spela.

Spelet börjar precis där förra slutade, men oroa dig inte om du inte spelat det – du kommer känna dig som hemma på nolltid. Oavsett din erfarenhet med tidigare spel är det omöjligt att ignorera det faktum att Destiny 2 har oerhört mycket att erbjuda.

Precis som sin föregångare har Destiny 2 massiva och vackra öppna miljöer, där du kan panga dig genom horder av aliens, tjäna in tonvis med XP och lägga vantarna på sällsynt loot – antingen själv eller med vänner. Det finns tonvis med vapen och utrustning att upptäcka, och du kommer kunna skapa en helt egen unik karaktär – oavsett om du väljer Hunter, Warlock eller Titan som din primära klass.

Om du behöver en paus från co-op, så kan du ta dig till Crucible, spelets online PvP-område och testa dina färdigheter mot andra spelare från hela världen i en rad olika spellägen.

Och om basspelet inte är tillräckligt för dig finns det i nuläget två expansionspaket för Destiny 2: Curse of Osiris och Warmind. Den 4 september kommer den senaste expansionen, Forsaken, ut – där du får tillgång till nya vapen, utrustning, uppdrag och ett helt nytt PvE/PvP-läge: Gambit.

Film & Spel | PlayStation Plus
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login