GES uppträder i Brunnsparken

Av den 15 augusti, 2018

På lördag den artonde augusti är det dags för GES att gå upp på scenen i Brunnsparken för att tända ett nostalgins ljus för alla fans.

Lust. Det är vad allting egentligen handlar om. Lust att spela och sjunga tillsammans, lust att plocka fram de där låtarna som bara ligger och väntar och ber om att få flyga igen. Lust att återigen åka ut på en stor Sverigeturné och såklart den största lusten av dem alla – att få möta publiken.

Med ett underbart band, en fantasifull produktion och en låtlista som svämmar över av spelsug kan de knappt vänta tills de får ge oss ut på vägarna och möta all fantastisk publik, på alla vackra spelplatser runt om i landet.

Det handlar fortfarande om lust och nu är den om möjligt ännu större.Vi ses på lördag!
Anders Glenmark, Thomas ”Orup” Eriksson, Niklas Strömstedt

Special Guest Eric Gadd
Eric Gadd gör GES sällskap på turnén som Special Guest, och kommer bjuda på en oförglömlig soloakt innan GES drar igång.

“Vi tycker att Eric Gadd är en perfekt gäst att ha med på vår turné. Han har en fin samling låtar och hans förmåga att fånga en publik kommer att bli värdefull och uppskattad. Man skulle kunna säga att det Zlatan kan göra med en fotboll kan Eric göra med sin röst och en gitarr. Det kommer att bli oförglömliga sommarkvällar!”, säger Glenmark, Eriksson och Strömstedt.

”För mig känns det bara otroligt kul och utmanande att få kasta mig ut och göra så många olika saker – åka runt i Sommarsverige tillsammans med mina gamla kompisar. Va roligt vi ska ha GES!”, hälsar Gadd.

» Mer info här «

Kultur & Musik | GES
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login