GES släpper ny singel ”När jag var han”

Av den 10 november, 2019

GES gör comeback med en tolkning av Danny Saucedo´s ”In The Club” från albumet ”In The Club”(2011), i 2019 års upplaga av Så Mycket Bättre!

Under fjärde episoden av årets SMB skulle både Orup och Niklas Strömstedt delta under samma kväll, vilket öppnade ett naturligt tillfälle att även bjuda in Anders Glenmark och återförena GES för en kväll.

Återföreningen var dock ingen självklarhet, det krävdes en del övertalning från Orup och Strömstedt till Anders Glenmark, efter en stunds betänketid sa ja och GES återförening var ett faktum. Bandet ska i och med deltagandet således också tolka en låt, vilket blev Danny Saucedo´s bidrag ”In The Club” till Melodifestivalen 2011.

Titeln blev ”När jag var han”, där GES gör en take med glimten i ögat hur det var, när de var i Danny´s ålder och var lika snygga och eftertraktade som ”han”.

När trion sedermera äntrade scenen sparades det inte på krutet. Ackompanjerad av husbandet, tillsammans med en sju man stark stråkorkester tog de över kvällen totalt och levererade ett av dem härligaste ögonblicken i Så mycket bättre´s historia.

Danny om låten:
Det står tre av Sveriges största musiklegender 5–6 meter framför och sjunger till mig, att de vill va som mig, det är så surrealistiskt! Jag älskar Så Mycket Bättre!

GES är även aktuella med sin krogshow ”Stanna världen en stund”, som går av stapeln 3 april på The Theatre i Göteborg, de kommer att ta med gästerna på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.

Musik | GES släpper ny singel ”När jag var han”
Örebroguiden

Källa: PR Beyond

You must be logged in to post a comment Login