GES levererade hits i regnet

Av den 19 augusti, 2018

Under lördagskvällen var det dags för en av Sveriges supergrupper GES att inta Brunnsparkens scen eller trion var i alla fall en supergrupp när det begav sig.

Vädret valde att leverera något vi inte blivit bortskämda med i sommar nämligen regn och det i ordentliga portioner, men publiken lok 

Det är nu 24 år sedan GES slog igenom men trion bestående av Anders Glenmark, Thomas ”Orup” Eriksson och Niklas Strömstedt och deras största framgång blev helt klart När vi gräver guld i USA som skrevs i samband med Fotbolls-VM i USA 1994.

Men gubbarna kan fortfarande, Orup skämtar under kvällen om att de är Sveriges äldsta pojkband och vist ser man den där glimten i ögonen på alla tre när de får möjligheten att åter stå inför en större publik igen. Vad gäller publiken så är den till stora delar åldrad precis som herrarna på scenen men de trotsar glatt regnet för att åter få uppleva den gamla goda tiden.

Det märks att det är ett rutinerat gäng på scenen och det blir inte många fel under kvällen men å andra sidan blir man inte direkt överraskad heller då de levererar hit efter hitt som på ett pärlband.

Då tyckte jag nog personligen att Erik Gadd som agerade förband var både roligare och intressantare.

Bilder från spelningen.

GES i Brunnsparken får hela…

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | GES
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login