Gastronomiska hotell, komfort, lugn och god mat är en garanterad upplevelse

Av den 25 november, 2020
Hotel Muntanya & Spa - Prullans

Den familjära hanteringen och en personlig touch är två av de egenskaper som kännetecknar hela det katalanska territoriet samt dess 48 anläggningar, från femstjärniga hotell till vandrarhem och charmiga pensionat.

Belägna mitt i naturen eller på landsbygden, med max 60 rum och 120 platser, för att garantera att alla gäster får ett personligt bemötande.

Det är en logi som främjar en autentisk och traditionell gastronomi, men som samtidigt har en kreativ aspekt. Köket använder lokalproducerade produkter som kännetecknas av territoriets egna essens och kvalitet.

Några exempel är L’Algadir del Delta, vid Ebros delta, som var det första hotellet i Katalonien som fick certifikatet Ecolabel för sitt miljöengagemang. Dess alma máter kocken Joan Capilla är känd bland matgästerna för sin passion för områdets produkter, för att inte nämna vilken begåvning han har som kock.

En god vila och utsökt mat får du även vid Hotellrestaurangen Diego, som är ett mindre boende väldigt nära beläget Parc Natural del Delta de l’Ebre samt Parc Natural dels Ports, som är resultatet av familjen Arasa Cids ansträngningar och erfarenhet. De har försökt att bevara den autentiska gastronomin precis som den traditionellt har varit i södra Tarragona.

Resa | Gastronomiska hotell, komfort, lugn och god mat är en garanterad upplevelse
Örebroguiden

Källa Catalunya
Ta del av all uppdaterad information rörande hur du kan resa i Katalonien här: www.catalunya.com/info/covid

You must be logged in to post a comment Login