Garmin presenterar nya Camper 785 med inbyggd färdkamera

Av den 26 juni, 2019

Garmin presenterar idag den robusta satellitnavigatorn Camper 785 med GPS och färdkamera1för husvagns- och husbilsentusiaster. Camper 785 bidrar till en säkrare och trevligare körupplevelse under semestern.

Den har en tydlig högupplöst 7-tums display och den inbyggda kameran spelar automatiskt in resan och sparar händelserna på video. Den har även avancerade funktioner för förarassistans, inklusive varningar när fordonet är på väg att lämna körbanan och varningar för kollisioner framifrån2.

– Genom att introducera en inbyggd färdkamera till Camper 785 får våra husvagns- och husbilsresenärer en av våra mest eftertraktade funktioner, säger Dan Bartel, försäljningschef på Garmins International.

– Föraren kan luta sig tillbaka och dra nytta av en husbilsanpassad databas nedladdade till Camper 785 för att enkelt kunna utforska nya destinationer, medan den inbyggda färdkameran automatiskt spelar in och sparar videos över eventuella incidenter längs resan.

Du kan enkelt förbereda dig inför ditt nästa skräddarsydda äventyr genom att lägga in din husbilsprofil i Camper 785. När navigatorn har sparat bilens3 storlek och vikt kan du få föreslagna rutter som tar hänsyn till viktgränser eller branta stigningar. Camper 785 ger dig även tillgång till intressanta platser (POI), specifika för husbilsägaren, genom integration av ACSITM, CampercontactTM och Trailer’s PARKTM. För att hitta den bästa uppställningsplatsen kan registren filtreras med personliga preferenser som till exempel el-anslutning eller dusch. Dessutom använder Camper 785 omfattande road-trip-funktioner med TripAdvisorÒmed resenärers omdömen och miljontals POI via FoursquareÒ. Satellitnavigeringen erbjuder en detaljerad kartläggning över Europa och inkluderar kartuppdateringar för dig som reser på landsvägar så att du kan hålla dig uppdaterade med senast tillgängliga kartdata. Garmin Digital Traffic finns också tillgänglig direkt från boxen med den inkluderade kabeln för trafikmottagning.

Camper 785 ser till att du är uppkopplad under din resa. Genom att ladda ner appen Garmin DriveÔblir det enkelt att använda till exempel uppdateringar av trafikläget eller avancerade väderprognoser4 direkt på Camper 785s navigationsskärm. När den är parkopplad med en kompatibel smartphone kan du hålla händerna på ratten och dra fördel av smarta funktioner som handsfree-samtal, smarta aviseringareller röstaktiverad navigering. Inbyggd Wi-Fi®-anslutning ger dig tillgång till kart- och programuppdateringar utan att du behöver ansluta navigatorn till en dator.

Den medföljande magnetfästet gör det enkelt att fästa, justera och ta bort Camper 785. En video-port gör det även möjligt för tredjeparts trådlös kameraanvändning. Camper 785 är kompatibel med Garmin BC™ 35 trådlös backkamera för att hjälpa dig att upptäcka hinder som är svåra att se bakom husvagnen.

Garmin Camper 785 beräknas finnas tillgänglig i juli till ett rekommenderat cirkapris på 5 899 : –

1NOTERA: Vissa jurisdiktioner reglerar eller förbjuder användning av enhetens kamerafunktion; det är användarens ansvar att känna till och följa samtliga tillämpliga lagar i de jurisdiktioner där kamerans funktioner är avsedd att användas.

2Vissa förhållanden kan försämra varningsfunktionen. se Garmin.com/warnings för detaljer.

3Inte tillgängligt i alla områden. Att ange egenskaperna för din husvagn eller husbil garanterar inte att husvagnens/husbilens egenskaper kommer att beaktas för samtliga färdvägsförslag. Rätta dig alltid efter vägskyltar och vägförhållanden.

4För att använda denna funktion måste du ladda ner appen Garmin Drive till din kompatibla smartphone aktiverad med Bluetooth och GPS.

Prylar | Garmin presenterar nya Camper 785 med inbyggd färdkamera
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login