Garmin presenterar Legacy Hero Serien

Av den 10 september, 2019

Garmin presenterar nu Legacy Hero Series – en specialutgåva med två smartwatches inspirerade av Captain Marvel och Captain America: The First Avenger. I en äventyrlig design och med graverade slogans hyllas dessa Marvel-karaktärer och uppmuntrar bäraren att ”Hitta sin kraft”.

– Garmin kunde inta vara mer glada att än en gång få samarbeta med Marvel med dessa special edition smartwatches, sa Dan Bartel, försäljningschef på Garmin International.

– När vi lanserade Marvel-temat på vívofit jr. insåg vi att föräldrarna som köpte dem var nästan lika exalterade som deras barn. Att identiera a sig med en hjälte och sträva efter storhet är något för alla åldrar och Legacy Hero Series levererar det på ett spännade, elegant sätt.

Captain Marvel Special Edition Smartwatch
Utformad med förstklassiga material som influerats av din favoritsuperhjälte, en komplett uppsättning smarta funktioner och en appupplevelse som är inspirerad av figurerna.

Element i Danvers blått, guld, rött och barkbrunt och en ram i guld som Captain Marvels kostym och superförmågor.

Captain Marvel-urtavlor och målanimeringar samt särskilt utformade Garmin Connect™utmärkelser, avatarer och insights förhöjer superhjälteupplevelsen.

Storlek 40 mm.

Batteritid: Upp till 7 dagar i smartwatchläge.

First Avenger Special Edition Smartwatch
Utformad med förstklassiga material som influerats av din favoritsuperhjälte, en komplett uppsättning smarta funktioner och en appupplevelse som är inspirerad av figurerna.
Läder i midnattsblått, silver och brunt och en ram i borstat rostfritt stål utformad som Captain Americas vibraniumsköld.
First Avenger-urtavlor och målanimeringar samt särskilt utformade Garmin Connect™utmärkelser, avatarer och insights förhöjer superhjälteupplevelsen.
Storlek 45 mm.
Batteritid: Upp till 8 dagar i smartwatchläge.

– Vi är så glada över att ha två av Marvel’s mest ikoniska karaktärer integrerade i Garmins nya kollektion, säger Josh Silverman, EVP, Global Product Commercialization, Disney Parks, Experiences and Products.

– Med dessa “special edition” smartwatches, kan alla ha en wearable som påminner om Captain Marvel och Captain Americas anda att aldrig ge upp.

Förutom det coola utseendet är Legacy Hero serien full med de senaste hälsofunktionerna från Garmin:

Hälsokontroll dygnet runt: Avancerad sömnregistrering med pulse ox1, ny registrering av andning, Body BatteryTM energiövervakning, varning vid onormal puls, registrering av menscykel, stress spårning med påminnelse om att slappna av, ny vätskekontroll, nya andningsövningar mm.

Träningsövningar på skärmen: Animerade övningar för styrketräning, kondition, yoga och pilates. Andra träningsalternativ inkl. Träningspass på klockan eller att ladda ner från Garmin Connect, “skapa dina egna” anpassade träningspass och Garmin Coach träningspass.

Träning: GPS, ElevateTM pulsmätning på handleden2 och över 20 inbyggda sportprofiler för inne- och utomhussporter inkl. nya andningsövningar.

Smarta aviseringar: Ta emot aviseringar för inkommande samtal, SMS, social media-uppdateringar, kalenderpåminnelser mm.3. Du kan till och med svara på SMS om du har en Android™-smartphone.

Exklusivt innehåll från Connect IQ: Urtavlor som släpps allt eftersom till Garmin Connect IQ store. Legacy Hero Serien kommer ha exklusit tillgång till urtavlorna som hör till deras specifika klocka.

Musik: Ladda ner dina spellistor4, från ditt musikkonto på Spotify eller Deezer, direkt till handleden och lyssna i trådlösa hörlurar.

Säkerhet och spårning: Olycksdetektering (under vissa aktiviteter3) och assistans3 skickar realtidsposition till dina nödkontakter.

Garmin Pay: Kontaktlös betalning5 så du kan lämna plånboken hemma.

Kompabilitet: Kompatibel med Android och Apple® smartphones.

Legacy Hero-serien finns tillgänglig nu på www.garmin.se till ett rekommenderat cirkapris på 4 599:-

1. Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder
2. Se Garmin.com/ataccuracy
3. Ihopkopplad med en kompatibel smartphone; se Garmin.com/ble
4. Abonnemang från musikleverantör krävs
5. Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande på Garmin.com/GarminPay/banks

Prylar | Garmin presenterar Legacy Hero Serien
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login