Garmin® presenterar Approach® G30, en liten, kraftfull golf-GPS

Av den 26 januari, 2017

Garmin presenterar idag Approach G30 och utökar således sin golf-familj med en kompakt handenhet. Approach G30 har en 2.3 tums pekskärm med kartor över mer än 40 000 golfbanor i världen och kostnadsfria banuppdateringar.

Med funktioner som Green View och Touch Targeting får du den mest exakta distansinformationen och kan se din statistik och ditt resultat för varje runda över tid. Approach har en elegant design och kan monteras i bältet, på golfbagen eller vagnen.

– Med Approach S30 har vi paketerat mängder med funktioner i en slimmad enhet, säger Martin Resch, produktchef för Garmin Outdoor. Pekskärm i kombination med Touch targeting, Green View och statistik ger användarna en konkurrensfördel oavsett vilken bana de spelar på.

Liksom andra golfenheter från Garmin kommer Approach G30 förladdad med fler än 40 000 golfbanor över hela världen med kostnadsfria uppdateringar. Tack vare den tydliga pekskärmen med extra stora siffror är det enkelt att se viktig information även vid ett snabbt ögonkast.

Approach G30 har en inbyggd högkänslig GPS-mottagare som ger dig exakt distans till green, hinder och dolglegs även där det finns många träd som skymmer. Med TouchTargeting kan du peka var som helst på skärmen och få avstånd till den punkten vare sig det är fairway, ruff eller green.

Approach G30 har även en dedikerad Green View som visar formen på green och låter dig manuellt placera flaggan för att få mer exakt avståndsinformation.

Approach 30 är kompatibel med Garmin TruSwing™ som ger dig data som svinghastighet och klubbvinklar som kan hjälpa dig att förbättra din sving. Förutom TruSwing kan du även para ihop Approach G30 med en smartphone för att se inkommande samtal och SMS samt automatiskt föra över golfdata och scorecard till appen Garmin Connect™.

Approach G30 kan hålla koll upp till fyra spelares poängställning och visa mer djupgående statistik som fairways träffar, greens in regulation och puttar per runda. Dessutom kan du med Garmin Connect-appen se din totala poäng samt hur du spelar på de olika banorna och även varje hål. Du kan också gå tillbaka och se ditt genomsnittliga och bästa resultat på varje bana du spelat med enheten.

Med upp till 15 timmars batteritid är Approach 30 redo att följa med dig ut på banan. Den tål väder och vind och är vattentät enligt IPX7. Approach G30 finns tillgänglig nu till ett rekommenderat cirkapris på 3 199:-.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login