Garmin lanserar MARQ Commander en exklisiv tool watch

Av den 3 oktober, 2019

Garmin presenterar idag MARQ Commander, en magnifik tool watch med inbyggd TopoActive-karta över Europa och flera taktiska funktioner. MARQ Commander är den senaste modellen i Garmin’s MARQ-serie med vackert utformade ur, detaljerat arbetade in i minsta detalj.

Klockan har en diskret matt design, ett jacquard-vävt armband och en kupolforad safirlins med en ständigt påslagen skärm och är kompatibel med mörkerglasögon. 

– MARQ Commander är en tool watch byggd för den som önskar en pålitlig, robust klocka med taktiska funktioner, säger Dan Bartel, försäljningschef på Garmin International.

– Den matta diamantliknande kolfiberbehandlade titaninfattningen gör klockan diskret och UTC-markeringar ger exakt timing och synkronisering.

MARQ Commander har en helt ny funktion som raderar all användardata från det interna minnet och lämnar inga spår. Du kan också aktivera Stealth-mode som slutar lagra och dela din GPS-position och inaktivera trådlös anslutning och kommunikation. Klockan är förladdad med TopoActive kartor över Europa och har avancerade navigationsfunktioner samt barometrisk höjdmätare, kompass och stöd för flera satellitsystem plus dubbla GPS koordinatsystem på samma skärm. Den har dessutom Jumpmaster, kompabilitet med mörkerglasögon, en taktisk aktivitetsprofil och waypointprojicering.

Samtliga klockor i MARQ-kollektionen är byggd för specifika ändamål och MARQ Commander är inget undantag. Varje klocka är tillverkad av titan, vilket är lätt, men ändå otroligt starkt plus att att den har ett kupolformat safirglas med en skärm som alltid är påsalen och som syns även i starkt solljus. Den har flera premiumfunktioner som musiklagring, Garmin Pay™, smarta aviseringar1, aktivitetsmätning2, och både pulsmätning och Pulse Ox3-sensor på handleden. Alla klockor är kompatibla med Garmins QuickFit-armband för snabba och enkla byten mellan olika band.

MARQ Commander har ett uppladdingsbart lithiumbatteri som ger upp till 12 dagars batteritid i smartwatch läge, upp till 28 timmar i GPS-läge, upp till 48 timmar i UltraTrac™ läge och upp till 9 timmar i GPS-läge med musik. MARQ Commander finns tillgänglig nu till ett rekommenderat cirkapris på 21 499:- Du hittar mer information på: www.garmin.com/marq.

1 Ihopkopplad med en kompatibel smartphone; se Garmin.com/ble
2 Se Garmin.com/ataccuracy
3 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.

Prylar | Garmin lanserar MARQ Commander en exklisiv tool watch
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login